EUROLEAGUE

Ο Σλούκας χαιρέτησε Αγγελόπουλους και πήγε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Σλούκας παράτησε το πάρτι της Φενέρμπαχτσε και πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Χαιρέτησε τους Αγγελόπουλους και τους συμπαίκτες του.

Στα αποδυτήρια της Φενέρμπαχτσε στήθηκε ένα μεγάλο πάρτι ύστερα από το τέλος του αγώνα, με την τουρκική ομάδα να γιορτάζει την ιστορική κατάκτηση του τροπαίου.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Νότης Ψιλόπουλος

Ο Κώστας Σλούκας, όμως, παράτησε το πάρτι της Φενερμπαχτσε και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πάει στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Φορώντας το μπλουζάκι και το καπέλο του πρωταθλητή Ευρώπης, ο Έλληνας γκαρντ χαιρέτησε πρώτα τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, δίνοντας τους συγχαρητήρια για την φετινή προσπάθεια των "ερυθρολεύκων".

Ακολούθως, ο Κώστας Σλούκας μπήκε στα αποδυτήρια και μίλησε με τους πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, με τους οποίους διατηρεί ακόμη στενή φιλική σχέση. Ο 27χρονος γκαρντ χαιρέτησε όλους τους παίκτες των "ερυθρολεύκων" και τους έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους.

Όπως δήλωσε μετά την ολοκλήρωση του τελικού, ο Κώστας Σλούκας παραδέχτηκε πως του ήταν αρκετό ζόρικο και δύσκολο να αντιμετωπίσει σε ενα τόσο κρίσιμο ματς τον Ολυμπιακό, την πρώην ομάδα του, στην οποία ανδρώθηκε και κατέκτησε τίτλους, παίζοντας αντίπαλος με πρώην συμπαίκτες και φίλους του. Αυτό, πάντως, ήταν το τρίτο πρωτάθλημα Ευρώπης για τον Έλληνα γκαρντ.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ