EUROLEAGUE

Ο Ούντο θέλει να επιστρέψει στη Φενέρμπαχτσε!

Ο Ούντο θέλει να επιστρέψει στη Φενέρμπαχτσε!
EUROLEAGUE

Ο Έκπε Ούντο δεν είναι ικανοποιημένος με το ρόλο που έχει στο NBA και σύμφωνα με τα όσα γράφουν στην Τουρκία, έριξε γέφυρες επιστροφής στη Φενέρμπαχτσε!

Μπορεί στην πρώτη του σεζόν με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε να μην κατάφερε να κάνει τη διαφορά, στη δεύτερη, όμως, ήταν απολαυστικός και αναδείχθηκε MVP του Final Four. Ο λόγος για τον Έκπε Ούντο, ο οποίος πέρυσι στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και κατόπιν αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση των Γιούτα Τζαζ και να επιστρέψει στο NBA.

Τα πράγματα, όμως, δεν έχουν εξελιχθεί όπως τα περίμενε ο 30χρονος σέντερ (ύψος 2.06 μέτρα, No. 6 στο NBA draft 2010). Στη regular season μέτρησε 12.9 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο (2.6 πόντοι, 2.4 ριμπάουντ σε 63 ματς) και στην postseason αγωνίζεται μόλις 2.2 λεπτά (5 συμμετοχές). Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, ο Ούντο δεν είναι ικανοποιημένος με το ρόλο του και ζήτησε να επιστρέψει στη Φενέρ!

" Πέρασα τις πιο όμορφες στιγμές της καριέρας μου εκεί. Αν με χρειάζεστε, θα ήταν χαρά μου να γυρίσω", φέρεται να είπε ο Ούντο, που παράλληλα κατέστησε σαφές ότι δεν είναι ευχαριστημένος στους Τζαζ.

Όσο για το ερώτημα αν τον χρειάζεται η Φενέρμπαχτσε; Στο μυαλό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν μπορούμε να μπούμε, ωστόσο είναι γεγονός ότι η τουρκική ομάδα έχει εξασφαλίσει μεν τη συμμετοχή της στο Final Four του Βελιγραδίου, αλλά ο Τζέισον Τόμπσον -που αποκτήθηκε για να γεμίσει το κενό του Ούντο- μετράει μόλις 5.3 πόντους και 4.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στη EuroLeague. Άρα…

Photo Credits: EuroLeague

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ