EUROLEAGUE

Ο Μίντσεφ υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο στην Φενέρμπαχτσε

Ο Μίντσεφ υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο στην Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου Βούλγαρου γκαρντ/φόργουορντ, Γιόρνταν Μίντσεφ, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την τουρκική ομάδα (VIDEO).

Η Φενέρμπαχτσε, έχοντας το βλέμμα της στο μέλλον, επένδυσε στο ταλέντο του 18χρονου Βούλγαρου γκαρντ/φόργουορντ, Γιόρνταν Μίντσεφ (2.02 ύψος).

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιόρνταν Μίντσεφ, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Φενέρμπαχτσε. Ο Βούλγαρος γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος αγωνίζεται τόσο στο "2", όσο και στο "3", αποκτήθηκε από την Λέφσκι Σόφιας. Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της πατρίδας του.

Εβγαλε μάτια στο Ευρωμπάσκετ Εφήβων β' κατηγορίας

Ο πολυτάλαντος Βούλγαρος έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση για το ύψος του και έκανε το ξεπέταγμα του το καλοκαίρι του 2015, όταν είχε 15 πόντους και 10,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο Ευρωμπάσκετ Εφήβων β' κατηγορίας, παρότι ήταν ένα χρόνο μικρότερος (17χρ.).

Στο φετινό Eurobasket U18 β΄κατηγορίας που διοργανώθηκε στα Σκόπια από τις 29 Ιουλίου έως τις 7 Αυγούστου, ο Μίντσεφ έκανε θραύση, κι ας μην τα πήγε τόσο καλά η (12η) Βουλγαρία. Στα οκτώ παιχνίδια που αγωνίστηκε, ο Μίντσεφ ήταν μακράν του δεύτερου ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 22,4 πόντους κατά μέσο όρο, έχοντας ακόμα 8,1 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2,8 κλεψίματα.

Στο video που ακολουθεί, παρακολουθήστε ποιος είναι ο Γιόρνταν Μίντσεφ

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ