EUROLEAGUE

Ντιλέινι, ο μεγάλος στόχος της Φενέρμπαχτσε

Ντιλέινι, ο μεγάλος στόχος της Φενέρμπαχτσε
AP PHOTO/PAUL SANCYA

Η Φενέρμπαχτσε θέλει να προσθέσει στην περιφέρεια ένα όνομα πρώτης γραμμής, με εκείνο του Μάλκολμ Ντιλέινι να εμφανίζεται στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες.

Η Dogus έφυγε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο πήχης θα κατέβει για τη Φενέρμπαχτσε. Το κάθε άλλο. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει να διατηρήσει την ποιότητά του ρόστερ της στα ίδια επίπεδα, παρά το γεγονός πως αναμένεται να αποχωρήσουν δύο κομβικοί παίκτες.

Ο Νικολό Μέλι και ο Μπραντ Ουάναμεϊκερ θα αποτελέσουν παρελθόν (για διαφορετικούς λόγους), πλην όμως η τουρκική ομάδα θέλει να τους αντικαταστήσει επάξια. Για τον πρώτο, ο Κρις Σίνγκλετον φαντάζει ο πιο πιθανός διάδοχος, ενώ για το κενό που δημιουργεί η φυγή του δεύτερου προέκυψε εσχάτως το όνομα του Μάλκολμ Ντιλέινι.

Ο εκρηκτικός κόμπο γκαρντ των Atlanta Hawks αποτελεί τον μεγάλο στόχο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς σύμφωνα με το Sporx, το οποίο εξηγεί πως το ενδιαφέρον για τον παίκτη είναι υπαρκτό -και δεν αποκλείεται να μετατραπεί σε επίσημη πρόταση. Ο άλλοτε παίκτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στη Λοκομοτίβ Κουμπάν πέρασε την τελευταία διετία στο ΝΒΑ (εισπράττοντας το ποσό των 5.000.000 δολαρίων), πλην όμως δεν είχε μεγάλο ρόλο στα "Γεράκια".

Κάτι το οποίο επιχειρεί να εκμεταλλευτεί η Φενέρμπαχτσε, με στόχο να τον επαναφέρει στην EuroLeague και να προσθέσει στην περιφέρειά της έναν σπουδαίο σκόρερ.

Συγκεκριμένα, στις δύο σεζόν που βρέθηκε στην Atlanta είχε 5.7 πόντους με 41.5% στα δίποντα, 30.8% στα τρίποντα, 80.5% στις βολές, μαζί με 1.8 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ και 1.3 λάθη ανά 17.8 λεπτά συμμετοχής σε 127 αγώνες.

AP Photo/Paul Sancya

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ