EUROLEAGUE

Ντίξον: "Είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε τη νίκη"

Ντίξον: "Είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε τη νίκη"

Βέβαιος για τη νίκη της Φενέρμπαχτσε στον τελικό δηλώνει ο Μπόμπι Ντίξον. Εκθειάζει τον Ολυμπιακό ο Νίκολα Κάλινιτς, ξεχνάει τις φιλίες με τους "ερυθρόλευκους" ο Πέρο Αντιτς.

Ο Μπόμπι Ντίξον δεν εξεπλάγην από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ. Ίσα ίσα που το περίμενε. Ο Πέρο Αντιτς, από τη μεριά του, δήλωσε ότι για 40 λεπτά θα πάψει να είναι φίλος με τους "ερυθρόλευκους", την ώρα που ο Νίκολα Κάλινιτς αναγνώριζε την αξία της ελληνικής ομάδας. Διαβάστε τι δήλωσαν τρεις παίκτες της Φενέρμπαχτσε ενόψει του αυριανού τελικού με τον Ολυμπιακό.

Μπόμπι Ντίξον: " Χαιρόμαστε που είμαστε για δεύτερη συνεχή χρονιά στον τελικό. Ο Ολυμπιακός δεν μας εξέπληξε που κέρδισε την ΤΣΣΚΑ και θα είναι αντίπαλός μας. Άλλωστε ξέρουμε πως πρόκειται για μια καλή και έμπειρη ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό της Κυριακής, αλλά είμαι βέβαιος πως θα πάρουμε τη νίκη και την Ευρωλίγκα. Ο κόσμος μας είναι εκπληκτικός και με τη βοήθειά του παίζουμε πολύ καλύτερα".

Πέρο Αντιτς: "Δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί σε έναν τελικό. Θα πρέπει να είσαι αφοσιωμένος στο πλάνο της ομάδας, είτε παίξεις είτε όχι. Θα πρέπει λοιπόν κι εγώ να αποκλείσω τα συναισθήματά μου για τον Ολυμπιακό για 40 λεπτά και να τον δω σαν αντίπαλο. Μετά θα είμαστε και πάλι φίλοι. Πιστεύω πως αξίζουμε τον τίτλο, ωστόσο και ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα. Καμία ομάδα δεν έφτασε τυχαία στο Final Four. Ελπίζω να χαμογελάσουμε εμείς στο τέλος".

Νίκολα Κάλινιτς: " Παίξαμε πάρα πολύ καλά απέναντι στη Ρεάλ. Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ, αλλά τώρα σκεφτόμαστε μόνο τον τελικό και το παιχνίδι αυτό θα είναι πολύ πιο δύσκολο. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό. Είναι μια ομάδα που παίζει πολύ δυνατά και έχει την εμπειρία των μεγάλων αγώνων. Για μια ακόμη φορά έδειξαν πώς πρέπει να παίζει μια πρωταθλήτρια ομάδα νικώντας στον ημιτελικό την ΤΣΣΚΑ. Πάντα έρχονται από τη θέση του αουτσάιντερ και τα καταφέρνουν".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ