EUROLEAGUE

Ντατόμε: "Θέλουμε το πλεονέκτημα έδρας για να πάμε στο Final Four"

Ντατόμε: "Θέλουμε το πλεονέκτημα έδρας για να πάμε στο Final Four"

Ο τραυματίας Λουίτζι Ντατόμε, σε συνέντευξη του, μίλησε για τους ευρωπαϊκούς στόχους της Φενέρμπαχτσε, τονίζοντας πως σκοπός είναι η κατάκτηση του πλεονεκτήματος έδρας, για να προκριθεί η τουρκική ομάδα στο Final Four.

Στο περιοδικό της Φενέρμπαχτσε παραχώρησε συνέντευξη ο Λουίτζι Ντατόμε, ο οποίος έχει μείνει εκτός τις τελευταίες μέρες, καθώς είναι τραυματίας. Ο Ιταλός φόργουορντ θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί έτοιμος για την αρχή των playoffs.

Ο Λουίτζι Ντατόμε τόνισε πως στόχος της Φενέρμπαχτσε είναι να φτάσει στο Final Four της Κωνσταντινούπολης, έχοντας κατακτήσει πρώτα το πολύτιμο πλεονέκτημα έδρας: "Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. Είμαστε σε καλή θέση. Είναι πολύ σημαντικό το πλεονέκτημα έδρας για να φτάσουμε στο Final Four της EuroLeague, το οποίο θα διεξαχθεί στην πόλη μας.

Δεν έχει διαφορά αν είσαι 1ος ή 4ος καθώς παίζεις με τους καλύτερους και πρέπει να κερδίσεις τους πάντες. Το ένιωσα από την πρώτη μέρα που έφτασα εδώ. Έχει να κάνει με τους οπαδούς μας και το πνεύμα αυτής της ομάδας. Να καταφέρουμε τη μεγαλύτερη επιτυχία στην Ευρώπη, να φτάσουμε στην κατάκτηση του τροπαίου, αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα κίνητρα για εμένα”.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ