EUROLEAGUE

Νέο σοκ με τον Κάλινιτς στη Φενέρμπαχτσε!

Νέο σοκ με τον Κάλινιτς στη Φενέρμπαχτσε!

Γύρισε μετά από έξι μήνες, όμως ο Νίκολα Κάλινιτς τραυματίστηκε εκ νέου, αυτή τη φορά στο εκτός έδρας ματς της Φενέρμπαχτσε με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (PHOTO).

Χρειάστηκε να μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες, μέχρι να τον δούμε να γυρίσει στη σύνθεση της Φενέρμπαχτσε. Ο Νίκολα Κάλινιτς έπαιξε στον περσινό Τελικό με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια πέρασε ένα πολύ ζόρικο καλοκαίρι εξαιτίας τραυματισμών που δεν του επέτρεψαν να βοηθήσει την Εθνική Σερβίας στο EuroBasket 2017, έκανε το φετινό του ντεμπούτο στην εντός έδρας αναμέτρηση της περασμένης εβδομάδας με τον Ερυθρό Αστέρα (0/1 δίποντο, 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ σε 13:47) και εκεί που πίστευε πως άφησε τις δυσκολίες στο παρελθόν, λαβώθηκε εκ νέου.

Στον αποψινό εκτός έδρας αγώνα της Πρωταθλήτριας Ευρώπης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ , ο Κάλινιτς πρόλαβε να παίξει μόλις 2:22 (δυο πόντους με 2/2 βολές, 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ έγραψε η στατιστική του), πριν τραυματίσει τον αριστερό του αστράγαλο και αποχωρήσει για τα αποδυτήρια. Εκεί οι γιατροί του έδεσαν το πόδι και ο Σέρβος φόργουορντ αποχώρησε από τη Nokia Arena με πατερίτσες, την ώρα που ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αγωνιούσε για τη σοβαρότητα του προβλήματός του. Όλα θα ξεκαθαρίσουν με την επιστροφή της Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία, αν και φαίνεται πως ο Κάλινιτς θα μείνει για λίγο καιρό εκτός δράσης.

Νέο σοκ με τον Κάλινιτς στη Φενέρμπαχτσε!
TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ