EUROLEAGUE

Νάναλι και Ντουβερίογλου στη Φενέρ

Νάναλι και Ντουβερίογλου στη Φενέρ

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε την απόκτηση του MVP της ιταλικής Serie A, Τζέιμς Νάναλι και του νεαρού σέντερ Αχμέτ Ντουβερίογλου (PHOTO).

H Φενέρμπαχτσε ενισχύθηκε με την προσθήκη του Τζέιμς Νάναλι (26χρ., 2μ.01) και του Αχμέτ Ντουβερίογλου (23χρ., 2μ.09), ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από την Εφές και θα συνεχίσει την καριέρα του υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Νάναλι αναδείχθηκε MVP της ιταλικής Serie A με τη φανέλα της Αβελίνο, έχοντας 18.4 πόντους με 90.8% στις βολές, 4.2 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ σε 40 αγώνες ενώ υπέγραψε στη Φενέρ για τα επόμενα 1+1 χρόνια.

Αφότου αποφοίτησε από το UC Santa Barbara, ο Αμερικανός έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στα μέρη μας πριν από τέσσερα χρόνια. Η Καβάλα άνοιξε την "αγκαλιά" της για να υποδεχθεί έναν... σεσημασμένο σκόρερ από το κολεγιακό πρωτάθλημα, μία φήμη που πάντως δεν τον συνόδευσε στη σύντομη παρουσία του στην Basket League, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει έπειτα από δυο αγώνες .

Σε ό,τι αφορά τον Ντουβερίογλου, ο νεαρός σέντερ ολοκλήρωσε τη σεζόν με 1.9 πόντους και 1.2 ριμπάουντ σε 10 αγώνες στην Euroleague με την Εφές ενώ έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ