EUROLEAGUE

Μπογκντάνοβιτς, ο καλύτερος της EuroLeague

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, όπως αναμενόταν, κατέληξε ο τίτλος του πολυτιμότερου παίκτη της EuroLeague για τον Απρίλιο. Κέρδισε την εσωτερική μονομαχία με τον Έκπε Ούντο (VIDEO).

Η ανάδειξή του σε MVP των Game 1 και Game 2 των playoffs της EuroLeague είχε δώσει ένα στίγμα σχετικά με το αντίστοιχο βραβείο του μήνα. Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του Απριλίου στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, αφήνοντας στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας τον -συμπαίκτη του στη Φενέρμπαχτσε- Έκπε Ούντο.

Ο 23χρονος γκαρντ, που έκανε πράγματα και θαύματα στη σειρά με τον Παναθηναϊκό Superfoods, ολοκλήρωσε την παρουσία του μέσα στον μήνα, έχοντας 18.3 πόντους (με 60% στα τρίποντα στα playoffs), 6.5 ριμπάουντ, 3.8 ασίστ, 1.8 κλεψίματα και 1 κόψιμο κατά μέσο όρο. Αριθμοί που δεν θα μπορούσαν παρά να του δώσουν τη συγκεκριμένη ατομική διάκριση.

Για πρώτη φορά στην καριέρα του κατακτά τον τίτλο του "MVP του μήνα", συνεχίζοντας τη διαρκώς ανοδική πορεία του. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως στο παρελθόν έχει κερδίσει δύο φορές (2013-'14, 2014-'15) τον τίτλο του Rising Star της EuroLeague. Πλέον όμως συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων της διοργάνωσης, των "μεγάλων" που κάνουν τη διαφορά σε κάθε επίπεδο.

Κι αφού πρόσθεσε ακόμη έναν προσωπικό τίτλο, πλέον στοχεύει στην κατάκτηση της EuroLeague. Η τρίτη διαδοχική παρουσία της Φενέρμπαχτσε σε Final Four συμπίπτει άλλωστε με την τρίτη σερί δική του συμμετοχή σε αυτό.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ