EUROLEAGUE

Μπογκντάνοβιτς: "Μου δίνει κίνητρο ο Ερυθρός Αστέρας"

Μπογκντάνοβιτς: "Μου δίνει κίνητρο ο Ερυθρός Αστέρας"

Με αφορμή την κλήρωση της Euroleague, ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς μίλησε για το συναπάντημα με τον Ερυθρό Αστέρα και την εκδίκηση που ψάχνουν αυτός και οι συμπαίκτες του στο επόμενο Final Four.

Το έργο της Φενέρμπαχτσε την α' φάση της Euroleague δεν είναι πολύ εύκολο. Το λέμε γιατί απέναντί της η τουρκική ομάδα θα βρει τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Χίμκι, τον Ερυθρό Αστέρα, τη Μπάγερν Μονάχου και τη Στρασμπούρ.

Οι Τούρκοι προφανώς και θέλουν να προκριθούν για δεύτερη σερί χρονιά στο Final Four, αλλά πρώτα θα πρέπει να υπερκεράσουν το εμπόδιο των προαναφερθέντων ομάδων. Μεταξύ αυτών και ο Ερυθρός Αστέρας, που ιντριγκάρει τον Μπόγκνταν Μπογκντάντοβιτς.

" Μου αρέσει που είμαστε σε δύσκολο όμιλο. Το ίδιο συνέβη και πέρσι. Πιστεύω και ελπίζω σε καλύτερα αποτελέσματα, από αυτά που είχαμε πέρσι. Ο πραγματικός μας στόχος είναι να κατακτήσουμε την Euroleague και να πάρουμε μιας μορφής εκδίκηση για ό,τι έγινε στο Final Four", δήλωσε αρχικά πριν το κάνει λιγάκι πιο... προσωπικό: " Περιμένω να δω τι υποδοχή θα μου επιφυλάξουν οι φανατικοί φίλοι του Ερυθρού Αστέρα. Είμαι χαρούμενος που θα επιστρέψω στη Hala Pionir και είμαι σίγουρος ότι θα έχω έξτρα κίνητρο".

Κι αν δεν το θυμάστε, θα σας πούμε πως ο 23χρονος γκαρντ αγωνιζόταν στην Παρτιζάν, πριν μεταγραφεί στη Φενέρμπαχτσε. Οπότε καταλαβαίνετε γιατί δήλωσε ό,τι δήλωσε.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ