EUROLEAGUE

Μπογκντάνοβιτς: "Και τώρα η Euroleague"

Μπογκντάνοβιτς: "Και τώρα η Euroleague"

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με τη Σερβία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο και πλέον στοχεύει στην κορυφή της Euroleague με τη Φενέρμπαχτσε!

Η Σερβία έφτασε ως το τέλος της διαδρομής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, αντιμετώπισε τις ΗΠΑ στον τελικό του τουρνουά μπάσκετ και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, το δεύτερο μέσα σε τρία χρόνια έπειτα από το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014.

Πλέον ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς στρέφεται στις υποχρεώσεις του με τη Φενέρμπαχτσε και εξήγησε ότι έπειτα από δυο σερί παρουσίες σε Final Four, στόχος των Τούρκων είναι η κατάκτηση της Euroleague.

"Κάθε μέρα βρίσκω κίνητρο και δεν σκέφτομαι ότι το όνειρο τελείωσε. Το μετάλλιο είναι μεγάλη επιτυχία αλλά πάντα ψάχνεις να βρεις νέους στόχους κι ο επόμενος για μένα είναι η κατάκτηση της Euroleague με τη Φενερμπαχτσέ. Ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο, η ΤΣΣΚΑ μπορεί να δείχνει το φαβορί αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας".

Eν συνεχεία ο 24χρονος γκαρντ αναφέρθηκε στην προοπτική του ΝΒΑ: "Δεν θέλω να βιάζομαι, θα έχω μια δύσκολη σεζόν με τη Φενέρ και θέλω να αφοσιωθώ εκεί. Μετά, θα δούμε".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ