EUROLEAGUE

Μπογκντάνοβιτς: "Δεν έχω αποφασίσει για ΝΒΑ"

Μπογκντάνοβιτς: "Δεν έχω αποφασίσει για ΝΒΑ"

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ακόμα δεν έχει αποφασίσει πότε θα πάει στο ΝΒΑ σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε σε Σέρβους δημοσιογράφους.

Για άλλο ένα καλοκαίρι η φήμη ότι θα κάνει το βήμα για το ΝΒΑ και δη τους Σακραμέντο Κινγκς (την ομάδα που έχει τα δικαιώματά του μέσω του Draft) ακολουθεί πιστά τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς. Ο Σέρβος σούτινγκ γκαρντ, πάντως, ακόμα δεν έχει πάρει την απόφασή του. Αυτό τουλάχιστον είπε σε Σέρβους δημοσιογράφους στο Βελιγράδι, όπου βρίσκεται μετά το τέλος της σεζόν στην Τουρκία.

" Όταν πήγα στη Φενέρμπαχτσε, είχα σκοπό κάποια μέρα να πάω στο ΝΒΑ. Το αν θα συμβεί αυτό το χρόνο ή τον επόμενο, ή μέσα στους επόμενους πέντε, θα το δούμε. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Η απόφασή μου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Δεν μπορώ να πω ότι είναι μόνο οικονομικός ή αγωνιστικός ή ο χρόνος συμμετοχής ή οτιδήποτε άλλο ή ακόμα και όλα μαζί" τόνισε ο άσος της Φενέρμπαχτσε.

" Λένε ότι η καλύτερη στιγμή να φύγεις από κάπου είναι όταν βρίσκεσαι στο καλύτερο σημείο. Έτσι έφυγα και από την Παρτιζάν, αυτό όμως στην προκειμένη περίπτωση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες" συμπλήρωσε ο Μπογκντάνοβιτς.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ