EUROLEAGUE

Μπένετ: "Περίμενα την επιτυχία με την Φενέρμπαχτσε"

Μπένετ: "Περίμενα την επιτυχία με την Φενέρμπαχτσε"

Ο Άντονι Μπένετ, το νούμερο "1" του Draft του 2013 στο ΝΒΑ, αναδείχτηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Φενέρμπαχτσε και μίλησε για την εμπειρία του.

Ο Άντονι Μπένετ αποκτήθηκε κατά την διάρκεια της σεζόν από την Φενέρμπαχτσε, η οποία προσπάθησε να ενισχύσει την φροντ-λάιν της ενόψει της συνέχειας. Ο Καναδός πάουερ-φόργουορντ, είχε ελάχιστη συμμετοχή στο Final Four, αλλά κατάφερε να αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης με την τουρκική ομάδα.

Ο Άντονι Μπένετ επιλέχτηκε στο νούμερο "1" του Draft του 2013 στο ΝΒΑ από τις Καβαλίερς. Δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις, αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσεων, αποχώρησε από την Λίγκα και πλέον χαρακτηρίζεται ως ένα από τα χειρότερα νούμερο "1" Draft στην ιστορία του ΝΒΑ.

Φέτος, αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη και κατάφερε να κατακτήσει την EuroLeague. Μιλώντας για την εμπειρία του, σχολίασε τα εξής: "Η EuroLeague βασίζεται περισσότερο στο physical game. Υπάρχει μεγαλύτερη μαχητικότητα και οι διαιτητές επιτρέπουν το "ξύλο". Στο ΝΒΑ η ατομικότητα υπερτερεί της ομαδικότητας, αλλά εδώ στην Ευρώπη παίζεις πρώτα για την ομάδα σου και μετά για εσένα. Ήταν μία σπουδαία εμπειρία για εμένα η κατάκτηση της EuroLeague.

Περίμενα πως θα κατακτήσω την EuroLeague γιατί η Φενέρμπαχτσε διαθέτει μία εξαιρετική ομάδα. Διαθέτουμε φανατικούς και τρελούς φιλάθλους. Υποστηρίζουν την ομάδα τους με πάθος. Αυτό δεν υπάρχει, δεν συμβαίνει στην Τουρκία. Δεν έχω πλάνο για το μέλλον. Είμαι συγκεντρωμένος στα playoffs της ομάδας μου στο τουρκικό πρωτάθλημα".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ