EUROLEAGUE

Μόνη πρώτη η Φενέρμπαχτσε

Μόνη πρώτη η Φενέρμπαχτσε

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νάναλι η Φενέρμπαχτσε ξέσπασε στην 4η περίοδο και επιβλήθηκε με 90-75 της Τόφας Προύσας και σε συνδυασμό με την ήττα της Αναντολού Εφές βρίσκεται πλέον μόνη της στην κορυφή της Τουρκικής Λίγκας.

Ο Τζέιμς Νάναλι πραγματοποίησε με διαφορά την καλύτερη εμφάνισή του με την φανέλα της Φενέρμπαχτσε και την οδήγησε εκ του ασφαλούς στη νίκη με 90-75 επί της Τόφας Προύσας.

Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε 26 πόντους με 3/5 δίποντα, 6/6 τρίποντα, 2/2 βολές και 4 ασίστ, βοηθώντας την ομάδα του να ξεπεράσει το κακό πρώτο της ημίχρονο, που την βρήκε να προηγείται μόλις με 42-41, και να φτάσει σε μία νίκη που την έφερε πλέον μόνη της στην κορυφή έπειτα από 24 αγώνες. Κι αυτό γιατί λίγο νωρίτερα η - μέχρι πρόσφατα ισόβαθμή της - Αναντολού Εφές γνώρισε την ήττα από την Γκαζιαντέπ του Γιώργου Δέδα .

Ο Γιαν Βέσελι με 15 πόντους και ο Μελίχ Μαχμούτογλου με 11 πόντους ακολούθησαν σε απόδοση τον Νάναλι, ενώ ο Κώστας Σλούκας έμεινε εκτός 12αδας, αφού ακόμα δεν έχει φτάσει στο απαραίτητο επίπεδο φυσικής κατάστασης μετά την επιστροφή του στις προπονήσεις.

Για την Τόφας, ο Αντόνιο Κρόκερ είχε 25 πόντους και ο Σάμι Μεχία 13 πόντους.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ