EUROLEAGUE

Με Σλούκα στην Μαδρίτη η Φενέρμπαχτσε

Με Σλούκα στην Μαδρίτη η Φενέρμπαχτσε

Ο Κώστας Σλούκας ταξίδεψε μαζί με την αποστολή της Φενέρμπαχτσε στην Μαδρίτη και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής την Παρασκευή (31/3) κόντρα στην Ρεάλ.

Ύστερα από περίπου ενάμιση μήνα αποχής, λόγω της επέμβασης που έκανε στο γόνατο στην Αθήνα, ο Κώστας Σλούκας είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, νωρίτερα απ' ότι αναμενόταν.

Ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος στην τρέχουσα σεζόν έχει μέσο όρο 10.2 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 4.5 ασίστ μέσο όρο σε 25 λεπτά συμμετοχής, έχει επιστρέψει στις προπονήσεις της Φενέρμπαχτσε τις τελευταίες μέρες. Μάλιστα, ταξίδεψε μαζί με την αποστολή των Τούρκων για την Μαδρίτη, με την ομάδα του Έλληνα γκαρντ να αντιμετωπίζει την Παρασκευή (31/3) την Ρεάλ.

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Κώστα Σλούκα, σε μία περίοδο που η Φενέρμπαχτσε θέλει να κάνει το "δύο στα δύο" στην EuroLeague (απέναντι σε Ρεάλ εκτός και Μπαρτσελόνα εντός στην τελευταία αγωνιστική), ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά το πολύτιμο πλεονέκτημα έδρας. Ο Έλληνας γκαρντ αισθάνεται καλύτερα, έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και αυτό που χρειάζεται είναι χρόνο ώστε να βρει αγωνιστικό ρυθμό.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ