EUROLEAGUE

Λάβαρο, ελληνική σημαία και νίκη για τη Φενέρμπαχτσε μετά τον τίτλο

Λάβαρο, ελληνική σημαία και νίκη για τη Φενέρμπαχτσε μετά τον τίτλο

Ομορφη ατμόσφαιρα είχε η Ulker Arena στο πρώτο ματς της Φενέρμπαχτσε μετά την κατάκτηση της EuroLeague. Κορυφαίος της Πρωταθλήτριας Ευρώπης στη νίκη επί της Τόφας ο Κώστας Σλούκας που αποθεώθηκε.

Τρεις μέρες μετά την κατάκτηση της EuroLeague, η Φενέρμπαχτσε έπαιξε το πρώτο της παιχνίδι στα playoffs του τουρκικού πρωταθλήματος και νίκησε εύκολα στο φινάλε )92-76) την Τόφας που το πάλεψε για τρεις περιόδους.

Ο Κώστας Σλούκας είδε μια ελληνική σημαία με τη φωτογραφία του και τη λεζάντα "Silky Passer", ενώ πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης ανέβηκε στην οροφή του γηπέδου το ιστορικό πρώτο λάβαρο από τα πολλά που οι Τούρκοι ελπίζουν να κατακτήσουν στο μέλλον.

Ο Έλληνας πλέι μέικερ ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του (13 πόντοι, 1 ριμπάουντ, 3 ασίστ), με τους Βέσελι (12p.), Ντατόμε (11π., 6ριμπ.), Μπογκντάνοβιτς (10π., 4ριμπ., 5 ασίστ) και Νάναλι (11π.) να τον ακολουθούν, την ώρα που ο συμπληρωματικός Αχμέτ Ντουβερίογλου άγγιζε το double-double (9π., 9ριμπ.).

Πρώτος σκόρερ της Τόφας ήταν ο Βασίλιε Μίτσιτς (13π.), ενώ οι Πεκέρ - Αρσλάν - Μεχία πρόσθεσαν από 12 πόντους ο κάθε ένας. Σε ρηχά νερά κινήθηκε ο σταρ Κρις Κόουπλαντ (9π., 4ριμπ.0, ενώ μόλις τρεις πόντους πέτυχε ο Χουάν Παλάσιος.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ