EUROLEAGUE

Ξέσπασε ο Ομπράντοβιτς

Ξέσπασε ο Ομπράντοβιτς
EUROKINISSI

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήρε την εκτός έδρας νίκη επί της Φενέρμπαχτσε και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής της EuroLeague είδε την... θερμοκρασία να ανεβαίνει.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας νίκησε στην Πόλη την Φενέρμπαχττσε στην 26η "στροφή"της EuroLeague και η... ένταση δεν έλειψε από την συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης της 26ης αγωνιστικής της ΕuroLeague, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να μοιράζει... ατάκες που θα συζητηθούν.

"Θέλω να συγχαρώ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη νίκη της, αλλά και να ευχαριστήσω τους παίκτες μου, γιατί σε όλη την διάρκεια του αγώνα έδωσαν τα πάντα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για εμάς ήταν τα λάθη", είπε μεταξύ άλλων ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην αρχική του τοποθέτηση ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει "τους φιλάθλους για την καταπληκτική ατμόσφαιρα. Είμαι περήφανος για αυτούς, τους ευχαριστώ όλους εκτός από εκείνον που πέταξε το μπουκάλι με το νερό".

Σε ερώτηση για τα σχήματα που χρησιμοποίησε, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε πως " φίλε, είμαι προπονητής εδώ και 26 χρόνιας. Καθημερινά είμαι εδώ από τις 9 το πρωί. Εγώ παίρνω τις αποφάσεις και είμαι υπεύθυνος για αυτές. Χρησιμοποίησα τους παίκτες που έπαιξαν καλή άμυνα, δεν ήθελα να τους αλλάξω. Καταλάβατε; Ό,τι κι αν συμβαίνει, προσπαθούμε πάντα να βρούμε την καλύτερη λύση. Μπορούμε να μιλάμε για τρεις μέρες, αλλά σε ένα παιχνίδι μπορείς κάνεις πάρα πολλά και αυτή είναι η ομορφιά του".

Σχετικά με τη μη χρησιμοποίηση του Μπόμπι Ντίξον, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως "δεν είχε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Ήταν απόφασή μου. Μπορούν να γράφουν ό,τι θέλουν στα social media. Δεν τα διαβάζω. Ως προπονητής θα ήμουν ευτυχισμένος αν όλοι οι παίκτες μου είχαν χρόνο συμμετοχής, αλλά αυτό δεν γίνεται να συμβαίνει πάντα".

Σε ερώτηση για το η ομάδα του δυσκολεύεται να πάρει τα "μεγάλα" ματς, είπε: " Πιστεύετε πως είναι εύκολο; Αυτή είναι η EuroLeauge. Ξέρετε ποια είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και την ιστορία της; Ξέρετε την ιστορία της Φενέρμπαχτσε και το μέσο όρων θεατών της πριν έρθω; Γνωρίζω τα πάντα φίλε μου. Είμαι χαρούμενος που κάνεις αυτές τις ερωτήσεις και τις απαντώ. Μπορείς να ρωτήσεις και την γνώμη των οπαδών".

Τέλος, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παρατήρησε πως "πέρσι είχαμε ρεκόρ 18-12 στην κανονική διάρκεια. Υπάρχουν ακόμα 4 παιχνίδια. Άρα να πιστέψω πως και η περσινή ήταν μία άσχημη σεζόν; Γιατί οι φίλαθλοι συνεχίζουν να έρχονται; Είναι σημαντικό να παλεύεις. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ως το τέλος. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Ήταν η καλύτερη συνέντευξη Τύπου που είχα ποτέ".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ