EUROLEAGUE

Ξέσπασε ο Ομπράντοβιτς!

Ο προπονητής της Φενέρμπατχτσε, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τα έβαλε με τους νεαρούς παίκτες της ομάδας μετά το τέλος του φιλικού με την Τσεντεβίτα

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι γνωστό ότι δεν διακρίνεται για την υπομονή του. Όταν δε αυτή δοκιμάζεται από νεαρούς παίκτες, τότε είναι που τρελαίνεται. Και αυτό το κατάλαβαν για τα καλά οι νεαροί παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Η νταμπλούχος Τουρκίας βρίσκεται στην Κροατία για να συμμετάσχει στο "Zadar Tournament" και χθες (24/9) κέρδισε στον πρώτο αγώνα την Τσεντεβίτα με 88-77 παρά τις απουσίες των Κάλινιτς, Ντατόμε, Άντιτς και Μπάρις. Όπως φαίνεται ωστόσο η εικόνα κάποιων παικτών, κυρίως των νεαρότερων, δεν άρεσε στον Σέρβο προπονητή, ο οποίος φρόντισε να δείξει την δυσαρέσκειά του στις δηλώσεις του.

" Οι νεαροί παίκτες της ομάδας πρέπει να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι να αγωνίζονται σε μία ομάδα όπως η Φενερμπατσέ" δήλωσε αρχικά ο Ομπράντοβιτς, για να συμπληρώσει στην συνέχεια: " Λόγω των απουσιών που είχαμε δοκιμάσαμε διάφορα πράγματα. Ήταν μία καλή ευκαιρία αυτή για τους νεαρούς παίκτες. Δεν είμαι ικανοποιημένος όμως από την εμφάνιση κάποιων εξ αυτών. Πρέπει να καταλάβουν όλοι πόσο σημαντικό είναι να αγωνίζονται για αυτή την ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται, διαφορετικά θα παραμείνουν μέτριοι παίκτες".

Ο Ομπράντοβιτς δε μίλησε με ονόματα, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι μάλλον η... καμπάνα χτυπαέι για τους Μπερκ Ουργκουλου (20 χρονών, 1.88 μέτρα, πλέι-μέικερ) και Εγκεχάν Αρνά (19 χρονών, 2.03 μέτρα, σμολ φόργουορντ) οι οποίοι πήραν σημαντικό χρόνο συμμετοχης κόντρα στην Τσεντεβιτα, με τον πρώτο να μένει άποντος σε 19 λεπτά και τον δεύτερο να ξεκινάει βασικός και να έχει μόλις 3 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 16 λεπτά συμμετοχής

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ