EUROLEAGUE

Κάλινιτς: "Λυπάμαι αλλά..."

Κάλινιτς: "Λυπάμαι αλλά..."

Ο Νίκολα Κάλινιτς μίλησε για τη λεπτομέρεια που απομένει προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Φενέρμπαχτσε, επανέλαβε την αφοσίωσή του στον Ερυθρό Αστέρα ενώ αναφέρθηκε στην προετοιμασία της Σερβίας.

Ο Ερυθρός Αστέρας ενημέρωσε ότι οι διαπραγματεύσεις με τη Φενέρμπαχτσε ολοκληρώθηκαν θετικά κι έτσι ο Νίκολα Κάλινιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αντί του ενός εκατομμυρίου ευρώ .

Στο περιθώριο της προετοιμασίας της εθνικής Σερβίας (σ.σ. οι δευτεραθλητές κόσμου αντιμετωπίζουν σήμερα, 2/8, την Ουγγαρία), ο 23χρονος φόργουορντ μίλησε για τη μεταγραφή του στη Φενέρ.

"Η μεταγραφή έχει ολοκληρωθεί, ο Ερυθρός Αστέρας και η Φενέρμπαχτσε έχουν συμφωνήσει σε όλα όμως απομένουν κάποιες εκκρεμότητες που αφορούν εμένα και τη Φενέρ. Πρέπει να περάσω από κάποιες ιατρικές εξετάσεις όμως δεν γνωρίζω πότε ακριβώς θα συμβεί αυτό. Για την ακρίβεια, δεν γνωρίζω αν θα συμβεί μετά από τα δυο φιλικά ματς με την Ουγγαρία ή μετά από το τουρνουά στη Γαλλία".

Πρόσθεσε, δε, πως: "Λυπάμαι, όμως δεν θα συνεχίσω στον Ερυθρό Αστέρα. Αγάπησα το Βελιγράδι, τη Hala Pionir, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους όμως πρέπει να περάσω στο επόμενο επίπεδο, στο επόμενο βήμα της καριέρας μου. Λυπάμαι γιατί δεν θα συνεχίσουμε την όμορφη ιστορία που ξεκινήσαμε πέρσι".

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην προετοιμασία της Σερβίας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς: "Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλάρωση. Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε προπόνηση. Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα μικροτραυματισμών όμως είναι φυσιολογικό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ