EUROLEAGUE

Κάλινιτς: "Ευχαριστώ όσους μας μίσησαν!"

Κάλινιτς: "Ευχαριστώ όσους μας μίσησαν!"

Η Φενέρμπαχτσε έβγαλε από τα ταμεία της ένα εκατομμύριο ευρώ για να φέρει στην Ülker Sports Arena τον Νίκολα Κάλινιτς, ο οποίος ευχαρίστησε όσους... μίσησαν τον Ερυθρό Αστέρα! Εν συνεχεία, εξήγησε τον λόγο (PHOTO).

Πριν ξεκινήσει η περσινή σεζόν της Euroleague, ο Νίκολα Κάλινιτς ήταν μέλος της εθνικής Σερβίας που ανέβηκε στο δεύτερο σκαλοπάτι του κόσμου, στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας.

Εν συνεχεία εντάχθηκε στον Ερυθρό Αστέρα, κατακτώνας το "Radivoj Korac Kupa", την Αδριατική Λίγκα και το πρωτάθλημα στη Σερβία με sweep στη σειρά με την Παρτίζαν ενώ η Zvezda προκρίθηκε στο TOP-16 της Euroleague!

Ακολούθησε η μεταγραφή του στην Φενέρμπαχτσε, αντί ενός εκατομμυρίου ευρώ με τον ίδιο να ευχαριστεί εχθρούς και φίλους! "Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα ζήσαμε μαζί τη σεζόν 2014-15. Τόσα πολλά συναισθήματα, επιτυχίες κι αποτυχίες, χαρές και φιλίες. Ευχαριστώ σε όλους, ειδικά στους πρώην συμπαίκτες μου στον Ερυθρό Αστέρα, το προπονητικό σταφ, τους φιλάθλους μας και όλους όσοι μας υποστήριξαν μέσα στη χρονιά. Ευχαριστώ κι όσους μας μίσησαν και μας υποχρέωσαν να γίνουμε καλύτεροι και πιο δυνατοί! Εις το επανιδείν" ήταν το μήνυμα του Σέρβου φόργουορντ στο Instagram.

Η Σερβία αντιμετωπίζει σήμερα (23/8) το Ισραήλ σε φιλικό προετοιμασίας στο Τελ Αβίβ ενώ ο Κάλινιτς βρίσκεται μεταξύ των 14 παικτών που διεκδικούν μια θέση στη 12άδα των "Orlovi" ενόψει Eurobasket 2015.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ