EUROLEAGUE

Η νέα ''Dream Team'' του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Την ώρα που οι παράγοντες της Φενέρμπαχτσε προσπαθούν να ολοκληρώσουν το "μεγάλο κόλπο" με την απόκτηση του Νέμανια Μπιέλιτσα, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Δείτε γιατί.

Τον Μάιο του 2017 κατέκτησε την πρώτη EuroLeague της ιστορίας της στην Κωνσταντινούπολη, με άνετη επικράτηση επί του Ολυμπιακού στον τελικό του Final Four. Τον Μάιο του 2018 έχασε στο μεγάλο ματς της σεζόν από την ανώτερη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως η Φενέρμπαχτσε θα συνεχίσει να κυνηγά την κορυφή και μάλιστα με πείσμα και αποφασιστικότητα. Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ανακοίνωσε την Πέμπτη 19 Ιουλίου τον Τάιλερ Ένις , έχει ήδη κάνει την κίνηση του καλοκαιριού με την απόκτηση του Ζοφρέ Λοβέρν και τώρα προσπαθεί να ολοκληρώσει το "μεγάλο κόλπο" που θα την κάνει ανίκητη και θα γεμίσει κάθε θέση στο roster της.

Ο τελευταίος στόχος της Φενέρ για το καλοκαίρι του 2018 είναι ο Νέμανια Μπιέλιτσα, ο Σέρβος forward που πριν από τρία χρόνια είχε αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης της EuroLeague με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας. Ο Μπιέλιτσα αποχαιρέτησε φέτος τους Minnesota Timberwolves, συμφώνησε για μονοετές συμβόλαιο 4.400.000 δολαρίων με τους Philadelphia 76ers, έκανε πίσω και ξεκίνησε να μιλά με τους Sacramento Kings των Βλάντε Ντίβατς - Πέτζα Στογιάκοβιτς, όμως εδώ και λίγες ώρες φέρεται να βρίσκεται για τα καλά στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε την ώρα που απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Ελλάδα. Ο ατζέντης του διέψευσε σενάριο που τον θέλει να παίρνει διετές συμβόλαιο 13.000.000 δολαρίων από τους Kings και πλέον μένει να δούμε αν θα επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη για να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης στο πλευρό του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Αν θεωρήσουμε πως ο Μπιέλιτσα θα γυρίσει στη Φενέρ, τότε η πρωταθλήτρια Τουρκίας θα έχει τρεις παίκτες σε κάθε θέση και θα δημιουργήσει ένα από τα κορυφαία roster στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Οι Ένις - Σλούκας - Γκιουλέρ θα είναι οι τρεις άσοι (ο Ένις αντικατέστησε τον Γουαναμέικερ που μετακόμισε στους Boston Celtics), οι Γκούντουριτς - Ντίξον - Μαχμούτογλου οι τρεις shooting guards, οι Ντατόμε - Κάλινιτς - Αρνά οι τρεις small forwards, οι Μέλι - Μπιέλιτσα - Χερσέκ οι τρεις power forwards και οι Βέσελι - Λοβέρν (αντικατέστησε τον Τζέισον Τόμπσον) - Ντουβερίογλου οι τρεις center. Βέβαια η Φενέρ θα έχει έτσι εννέα ξένους, από τους οποίους οι μόλις πέντε θα μπορούν να αγωνίζονται στα ματς του τουρκικού πρωταθλήματος.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΤΟ DEPTH CHART:

Η νέα ''Dream Team'' του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς
TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ