EUROLEAGUE

Η Φενέρμπαχτσε δίνει τετραετές συμβόλαιο στον Ομπράντοβιτς

Η Φενέρμπαχτσε είναι έτοιμη να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Οι Τούρκοι τον θέλουν για χρόνια στην ομάδα τους, την οποία οδήγησε για δεύτερη σερί σεζόν σε Final-Four.

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς πήγε στην Φενέρμπαχτσε το καλοκαίρι του 2013 και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι. Ο Σέρβος τεχνικός οδήγησε την ομάδα του για δεύτερη σερί σεζόν σε Final-Four και η διοίκηση του τουρκικού συλλόγου είναι ικανοποιημένη με την δουλειά του.

Η Φενέρμπαχτσε, λοιπόν, σύμφωνα με τους Τούρκους, είναι έτοιμη να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, προσφέροντας του ένα πλουσιοπάροχο τετραετές συμβόλαιο, με στόχο η Φενέρμπαχτσε να δημιουργήσει την δική της κυριαρχία στην Τουρκία, αλλά και να παραμείνει στην ελίτ της Ευρώπης.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, μάλιστα, ο Σέρβος τεχνικός είπε τα εξής: "Έχουμε δημιουργήσει συνεργασίες οι οποίες θα συνεχιστούν για πολλά χρόνια. Κάναμε αρκετές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια γιατί έπρεπε να προχωρήσουμε μπροστά. Νέοι παίκτες που ταιριάζουν περισσότερο στην φιλοσοφία μας και αντιλαμβάνονταν τι έπρεπε να κάνουν. Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα όμως είναι η στήριξη των φιλάθλων μας. Κάθε μέρα μας έδιναν εξαιρετική ενέργεια. Αποτελεί έναν από τους λόγους για του οποίους καταφέραμε να προκριθούμε στο Final 4".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ