EUROLEAGUE

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε την ανανέωση με Σλούκα

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE EUROKINISSI SPORTS

Δέχτηκε το ενδιαφέρον από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά ο Κώστας Σλούκας παρέμεινε στην Κωνσταντινούπολη. Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε την ανανέωση (2+1) της συνεργασίας τους.

Παίκτης της Φενέρμπαχτσε θα είναι για τα επόμενα 2+1 χρόνια ο Κώστας Σλούκας. Οι πρωταθλητές Ευρώπης ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον 27χρονο Έλληνα γκαρντ, ο οποίος δέχτηκε "ζεστό" ενδιαφέρον τόσο από τον Ολυμπιακό , όσο και από τον Παναθηναϊκό.

Ο Κώστας Σλούκας, στην σεζόν που ολοκληρώθηκε στην EuroLeague, στην οποία και κατέκτησε το τρόπαιο, είχε μέσο όρο 9.2 πόντους (45.4% δίποντα, 42.9% τρίποντα, 87% βολές) και 4.5 ασίστ ανά αγώνα, σε 26 λεπτά συμμετοχής. Ο Έλληνας γκαρντ θα έχει ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν κοντά στο 1.500.000 ευρώ (4.500000 ευρώ έως και το 2020). Παράλληλα, με τον 27χρονο πλέι-μέικερ, η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε και την ανανέωση της συνεργασία της με τον Τούρκο πάουερ-φόργουορντ, Μπαρίς Ερσέκ.

Η ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε:

"Η Φενέρμπαχτσε ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με δύο παίκτες που συμμετείχαν σε μία ιστορική χρονιά για τον σύλλογο, με τους Κώστα Σλούκα και Μπαρίς Ερσέκ. Συμφωνία για συμβόλαιο 2+1 με τον Κώστα Σλούκα και για 2 χρόνια με τον Μπάρις Ερσέκ. Ευχόμαστε στους παίκτες μας καλή επιτυχία".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ