EUROLEAGUE

Ο Βέσελι διαλύει τη ρακέτα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / REAL MADRID - FENERBAHCE (Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / REAL MADRID - FENERBAHCE (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιαν Βέσελι κάνει θραύση στη ρακέτα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καρφώνοντας τη μία μπάλα μετά την άλλη. Θύμα του ο Οθέλο Χάντερ. Απάντησε με δικό του posterize dunk ο Κάιλ Χάινς (VIDEOS).

Ο Γιαν Βέσελι έχει ξεκινήσει με εντυπωσιακό τρόπο το ντέρμπι της Φενέρμαχτσε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη MegaSport Arena. Κυριαρχεί στις δύο ρακέτες, δημιουργώντας ουκ ολίγα προβλήματα στην άμυνα της ρωσικής ομάδας.

Ο τρόπος με τον οποίο σκοράρει δεν αφήνει, δε, πολλά περιθώρια αντίδρασης στους παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη. Απόδειξη ένα από τα αρκετά καρφώματα που έκανε, στο οποίο βέβαια η μισή δουλειά έγινε από τον Τζέισον Τόμσον. Ο συμπαίκτης του στη Φενέρμαχτσε έσωσε με αυτοθυσία μία κατοχή, για να καταλήξει η φάση στο κάρφωμα του Γιαν Βέσελι.

Λίγο αργότερα, ο ψηλός της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκανε ένα ακόμη κάρφωμα. Πολύ πιο εντυπωσιακό, αφού είχε για "θύμα" τον Οθέλο Χάντερ. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού επιχείρησε να "κόψει" τον αντίπαλό του. Τι τό θελε;

Ε, και λίγη ώρα αργότερα ήρθε η απάντηση. Από τον Κάιλ Χάινς. Ο σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας... υπερασπίστηκε τον Οθέλο Χάντερ για ό,τι έπαθε νωρίτερα, καρφώνοντας στα μούτρα του Νικολό Μέλι.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ