EUROLEAGUE

Γκάουντλακ: "Τιμή η εθνική Τουρκίας"

Γκάουντλακ: "Τιμή η εθνική Τουρκίας"

Ο Άντριου Γκάουντλακ γνωρίζει ότι οι άνθρωποι της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ περιμένουν τα πάντα από αυτόν στο Final Four της Μαδρίτης ενώ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να παίξει με την Τουρκία στο Eurobasket 2015.

Ο Άντριου Γκάουντλακ μετράει φέτος 16.4 πόντους στην Euroleague με 52.7% στα δίποντα και 45.5% στα τρίποντα με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Επομένως, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς τον προβληματισμό των ανθρώπων της Φενέρ για τον τραυματισμό του (σ.σ. διάστρεμμα) στον πρόσφατο αγώνα με την Αναντολού Εφές.

Ο ίδιος, πάντως, έσπευσε να ενημερώσει πως θα είναι απόλυτα έτοιμος στη Μαδρίτη. "Θα είμαι καλά και θα παίξω. Δεν υπάρχει ζήτημα" διευκρίνισε στην κάμερα του Eurosports ο Αμερικανός γκαρντ και πρόσθεσε: "Ο στόχος είναι γνωστός. Να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Ξέρω τι ακριβώς περιμένουν οι άνθρωποι της Φενέρ από εμένα".

Παράλληλα ο Γκάουντλακ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί με την εθνική Τουρκίας στο Eurobasket 2015, ως νατουραλιζέ: "Δεν έχω δεχτεί ακόμα κάποια πρόταση για να παίξω στην εθνική ομάδα της Τουρκίας όμως θα ήταν μεγάλη τιμή".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ