EUROLEAGUE

Γιλντιρίμ: "Έχουμε συμφωνήσει με τον Ουοναμέικερ"

Γιλντιρίμ: "Έχουμε συμφωνήσει με τον Ουοναμέικερ"

Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε αποκάλυψε πως η ομάδα του έχει έρθει σε συμφωνία με τον Μπραντ Ουοναμέικερ, ο οποίος θα αγωνιστεί μαζί τους στο ενδεχόμενο που δεν βρει ομάδα στο ΝΒΑ.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ, οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με τον Αμερικανό πλέι-μέικερ, Μπραντ Ουοναμέικερ, ο οποίος στην σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Νταρουσάφακα.

Ο 28χρονος κόμπο-γκαρντ, ο οποίος νωρίτερα πραγματοποίησε μία εξαιρετική διετία (2014-2016) στην Μπάμπεργκ, βρίσκεται μέσα στους κορυφαίους παίκτες της EuroLeague τα τελευταία τρία χρόνια και ήταν περιζήτητος. Όμως, πρώτος του στόχος ήταν να βρει ομάδα στο ΝΒΑ, κάτι που ακόμη δεν το έχει καταφέρει.

Και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Αζίζ Γιλντιρίμ, στο τηλεοπτικό κανάλι NTV: "έχουμε έρθει σε συμφωνία με τον Μπραντ Ουοναμέικερ. Ο παίκτης θα είναι στην ομάδα μας, εκτός και αν υπογράψει σε ομάδα στο ΝΒΑ. Σε αντίθετη περίπτωση είναι δεδομένο πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Φενέρμπαχτσε".

Στην σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Μπραντ Ουοναμέικερ, είχε μέσο όρο 16.7 πόντους, 4.6 ασίστ, 3.1 ριμπάουντ και 1.5 κλεψίματα ανά παιχνίδι, αγωνιζόμενος σε 33 παιχνίδια με την Νταρουσάφακα.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ