EUROLEAGUE

Έτοιμη να γράψει ιστορία η Φενέρμπαχτσε

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Φενέρμπαχτσε προπονήθηκε στην Sinan Erdem Arena και είναι έτοιμη να γράψει ιστορία, με το να γίνει η πρώτη τουρκική ομάδα που κατακτά το τρόπαιο. Φανατισμένοι οι Τούρκοι για να γίνει αυτό πράξη.

Μετά τον Ολυμπιακό, η Φενέρμπαχτσε προπονήθηκε στην Sinan Erdem Arena, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία της για τον μεγάλο τελικό (21:00), στον οποίο θα αντιμετωπίσει τους Πειραιώτες. Οι Τούρκοι έκαναν χαλάρωμα, δοκιμάζοντας σουτ.

ΚΩΝΣΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Νότης Ψιλόπουλος

Η Φενέρμπαχτσε είναι έτοιμη να γράψει ιστορία, καθώς εφόσον νικήσει τον Ολυμπιακό θα γίνει ο πρώτος τουρκικός σύλλογος που θα αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης. Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θα έχει περίπου 12.000 φιλάθλους της στις κερκίδες και η στήριξη του κόσμου θα είναι ένα επιπλέον όπλο της στην μάχη για την κατάκτηση του τίτλου.

Αρκετοί Τούρκοι είναι φανατισμένοι με το ενδεχόμενο κατάκτησης του τίτλου και οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρει η ομάδα τους. Πολλοί είναι αυτοί που αντιμετωπίζουν τον τελικό ως θέμα εθνικής σημασίας, το οποίο παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις από την στιγμή που ο αντίπαλος είναι ελληνική ομάδα.

Υπάρχει και ένα μεγάλο "πρέπει" στην Φενέρμπαχτσε. Πέρσι, έχασε τον τίτλο στον τελικό (ο πρώτος στην ιστορία της)από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Βερολίνο, αλλά φέτος, από την στιγμή που το Final Four διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη, θεωρείται μία ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί. Έχουν την πίεση του φαβορί, την οποία και πρέπει να διαχειριστούν, όπως και ο εορτάζων Κώστας Σλούκας το γεγονός πως θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό, αλλά και αρκετούς καλούς φίλους του.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ