EUROLEAGUE

Επίσημο: Η Doğuş Group στην "αγκαλιά" της Φενέρμπαχτσε

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αυτό που γνώριζαν όλοι, πήρε επίσημη μορφή μέσω του Αζίζ Γιλντιρίμ. Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε την σύμπραξη με την Doğuş Group για τα επόμενα τρία χρόνια.

Στο οικονομικό συνέδριο της Φενέρμπαχτσε αποτέλεσε την κατάλληλη αφορμή προκειμένου ο Αζίζ Γιλντιρίμ να ανακοινώσει στους μετόχους και τον απλό κόσμο πως για τα επόμενα τρία χρόνια η τουρκική ομάδα θα έχει στο πλευρό της την Doğuş Group.

Ο πρόεδρος των Πρωταθλητών Ευρώπης επισημοποίησε αυτό που είχε διαρρεύσει ως πληροφορία εδώ και αρκετές εβδομάδες, με τη Φενέρμπαχτσε να γίνεται πλέον παντοδύναμη -σε οικονομικό επίπεδο. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα βάζει στα ταμία της για κάθε ένα από τα επόμενα τρία χρόνια το ποσό των 15.000.000 ευρώ, ως αντίτιμο για τη συνεργασία με την Doğuş Group, η οποία αποφάσισε να αφήσει την Νταρουσάφακα και να μετακομίσει στην Ulker Sports Arena.

Πέραν αυτού, ανακοινώθηκε πως τα κέρδη από την EuroLeague φέτος έφτασαν τα 3.500.000 ευρώ, καλύπτοντας ένα σημαντικό μέρος του ετήσιου προϋπολογισμού της τουρκικής ομάδας.

Όπως καταλαβαίνετε, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα έχει το καλοκαίρι πολλά περισσότερα εκατομμύρια

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ