EUROLEAGUE

Επίσημα εκτός Φενέρμπαχτσε ο Γκάουντλακ

Επίσημα εκτός Φενέρμπαχτσε ο Γκάουντλακ

Ο Ομέρ Ονάν έκανε επίσημη την έξοδο του Άντριου Γκάουντλακ από τη Φενέρμπαχτσε. Μένει ο Ζήσης ("μας πήγε στο Final Four"), ενώ διαβάστε τι είπε για τον Ομπράντοβιτς.

Ο Ομέρ Ονάν τελεί από το περασμένο καλοκαίρι χρέη team manager στη Φενέρμπαχτσε (κάλυψε το κενό που άφησε ο Μιρσάντ Τουρκσάν, όταν αποφάσισε να αφοσιωθεί στο γραφείο μάνατζμεντ παικτών που έχει) και με αυτή την ιδιότητα εμφανίστηκε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή της Τουρκίας, για να ξεκαθαρίσει κάποιες από τις αποφάσεις της ομάδας.

Κατ' αρχάς, σήμερα (17/6) εκπνέει επισήμως η προθεσμία που έχει η τουρκική ομάδα να ενεργοποιήσει (ή όχι) την οption στο συμβόλαιο του Άντριου Γκάουντλακ, με αυτό το... πλοίο να 'χει αναχωρήσει, όπως σας είχε ενημερώσει εδώ και μια εβδομάδα το Sport24.gr. Όπως είπε ο Ονάν " το νέο πλάνο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς δεν περιλαμβάνει τον Γκάουντλακ. Αποφασίσαμε να μην ανανεώσουμε το συμβόλαιο του. Ενδεχομένως ο "Ζοτς" να θέλει να "χτίσει" πιο σκληρή ομάδα. Δεν ξέρω" και κάπως έτσι, το "αντίο" έγινε επίσημο.

Ο team manager τόνισε ότι " οι φίλαθλοι μας πρέπει να χαλαρώσουν, γιατί υπογράψαμε νέο, διετές, συμβόλαιο με τον Ομπράντοβιτς, οπότε όλα θα πάνε καλά", ενώ σε ερώτηση για τον Νίκο Ζήση είπε " ουδείς θέλει να δει τον Ζήση να φεύγει. Όταν τον προσλάβαμε, δεχθήκαμε έντονη αρνητική κριτική, αλλά εκείνος ήταν που μας οδήγησε στο Final Four". Γενικότερα, "μιλάμε με κάποιους παίκτες, αλλά ακόμα δεν έχουμε δει τα ονόματα τους στον Τύπο". Για τον Νεμάνια Μπιέλιτσα, παραδέχθηκε ότι " δεν θα είναι εδώ του χρόνου, όπως δεν θα πάει σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα. Θέλει να δοκιμάσει στο ΝΒΑ. Είναι κάτι που μας είπε, ότι θα κάνει χρήση του ΝΒΑ out. Αν λοιπόν, υπογράψει, θα πρέπει να μας δώσει buyout".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ