EUROLEAGUE

Έκπληξη στο Κρασνοντάρ για τον Ομπράντοβιτς

Έκπληξη στο Κρασνοντάρ για τον Ομπράντοβιτς

Ανήμερα των 56ων γενεθλίων του, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έσβησε τα κεράκια της τούρτας - έκπληξη που του έκαναν οι άνθρωποι της Φενέρμπαχτσε στο Κρασοντάρ, όπου βρίσκεται η αποστολή της τουρκικής ομάδας. Δείτε πως ευχήθηκαν οι φίλοι της Φενέρμπαχτσε στον "Ζοτς" (pics & vid).

Εν μέσω της προετοιμασίας για το ντέρμπι της Πέμπτης (10/3, 19:00) με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα, με φόντο την πρωτιά στον όμιλο του Top 16, η Φενέρμπαχτσε γιορτάζει. Για την ακρίβεια, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς γιορτάζει -τα 56α γενέθλιά του- και μαζί του όλοι οι παίκτες, το επιτελείο και οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας, που έσπευσαν να του ευχηθούν με τούρτα - έκπληξη που του έκαναν στο Κρασνοντάρ.

Ο Σέρβος προπονητής έσβησε τα κεράκια του από τη ρωσική πόλη, όπου βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η αποστολή της Φενέρμπαχτσε, με τον ίδιο και τους παίκτες του να ξεφεύγουν λίγο από την πίεση και το άγχος για την αναμέτρηση με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Νωρίτερα πάντως, οι φίλοι της τουρκικής ομάδας είπαν τα δικά τους "χρόνια πολλά" στον "Ζοτς" με πανό που ανήρτησαν στην Ulker Sports Arena στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα (4/3).

Δείτε φωτογραφίες από την έκπληξη στο Κρασνοντάρ

Έκπληξη στο Κρασνοντάρ για τον Ομπράντοβιτς
Έκπληξη στο Κρασνοντάρ για τον Ομπράντοβιτς

Δείτε την έκπληξη των οπαδών της Φενέρμπαχτσε

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ