EUROLEAGUE

Έκανε "μπαμ" με Ντατόμε η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ

Έκανε "μπαμ" με Ντατόμε η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχωρησε η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ που απέκτησε τον διεθνή Ιταλό φόργουορντ, Λουίτζι Ντατόμε (28, 2.03).

Ο Ντατόμε αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στο ΝΒΑ, φορώντας τη φανέλα των Σέλτικς και των Πίστονς. Πέρσι είχε 3.4 πόντους και 1.4 ριμπάουντ στα 55 ματς που αγωνίστηκε. Είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από την προ διετίας "μάχη" της Ελλάδας με την Ιταλία στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, όταν και εξελίχθηκε σε "δήμιο" του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια και θα ενισχύσει τη γραμμή φόργουορντ της τουρκικής ομάδας, έχοντας τη δυνατότητα να παίζει τόσο στο "3", όσο και στο "4". Θα καλύψει δηλαδή το κενό του Νεμάνια Μπιέλιτσα.

Εκτός από τον Ντατόμε η Φενέρ έχει ήδη αποκτήσει τον Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό, τον Μπόμπι Ντίξον από την Καρσίγιακα και τον Πέρο Άντιτς από τους Ατλάντα Χοκς. Οι φήμες αναφέρουν ότι η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρίσκεται κοντά και στον παλάτσιος που αγωνίστηκε στην Καρσίγιακα την περασμένη σεζόν.

Η μεταγραφή του παίκτη ανακοινώθηκε από την ίδια την ομάδα μέσω του Twitter.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ