EUROLEAGUE

Εφιάλτης στο ΣΕΦ για τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE EUROKINISSI SPORTS

Στο γήπεδο που έχει ζήσει πολλές από τις σημαντικότερες νίκες της καριέρας του, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς γνώρισε το βράδυ της Πέμπτης (1/2) έναν αγωνιστικό εφιάλτη.

Έχει κερδίσει σε αυτό το γήπεδο δεκάδες φορές, με κάθε πιθανό κι απίθανο τρόπο. Δεν αισθάνεται το ΣΕΦ σπίτι του, αλλά δεν νιώθει και άβολα κάθε φορά που πρέπει να μπει σε αυτό για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Το βράδυ της Πέμπτης (1/2) , όμως, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θα προσπαθήσει να το ξεχάσει το συντομότερο δυνατό. Βλέπετε, στην 21η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague 2017/18, γνώρισε την τρίτη πιο βαριά ήττα της καριέρας του στην διοργάνωση.

Καλά διαβάσατε. Το -25 συνιστά ισοφάριση της πιο βαριάς ήττας που είχε γνωρίσει ως head coach του Παναθηναϊκού, όταν είχε συντριβεί από την Σκίπερ Μπολόνια (88-63) στο TOP-16 της σεζόν 2002/03. Οι δύο πιο βαριές του ήττες παραμένουν, βέβαια, το περσινό -34 στη Βιτόρια (Μπασκόνια - Φενέρμπαχτσε 86-52), το οποίο φυσικά διαδέχθηκε η κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης, αλλά και το -30 από την εκτός έδρας αναμέτρηση της νυν ομάδας του από την Τσεντεβίτα (89-59) την περίοδο 2015/16.

Και μέσα σε όλα, είδε και τον Ολυμπιακό να κάνει ρεκόρ στην ιστορία του στη διοργάνωση ! Δεν ήταν το βράδυ που ήθελε να ζήσει, όταν ξεκινούσε το ταξίδι για την Αθήνα...

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ