EUROLEAGUE

Δύο με τρεις εβδομάδες εκτός ο Μπογκντάνοβιτς

Δύο με τρεις εβδομάδες εκτός ο Μπογκντάνοβιτς

Οι εξετάσεις που έκανε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, μετά τον αγώνα της Φενέρμπαχτσε με τη Ζάλγκιρις, έδειξαν πως έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα, με το διάστημα της απουσίας του από τη δράση να υπολογίζεται στις δύο με τρεις εβδομάδες.

Η Φενέρμπαχτσε πήρε τη νίκη απέναντι στη Ζάλγκιρις (82-68), αλλά μόνο χαμόγελα δεν έβλεπες μετά το τέλος του αγώνα στο "στρατόπεδο" της τουρκικής ομάδας. Ο λόγος είχε να κάνει με τον τραυματισμό του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος -σε προσπάθεια για διείσδυση στον αιφνιδιασμό- πάτησε στο πόδι του Λίο Βέστερμαν, με αποτέλεσμα να γυρίσει τον αστράγαλό του. Στη συνέχεια δεν χρησιμοποιήθηκε ξανά από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αφού δεν υπήρχε η διάθεση να ρισκάρει πιθανή υποτροπή.

Το πρωί της Πέμπτης (27/10), ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα, με το ιατρικό τιμ της τουρκικής ομάδας να οριοθετεί την επιστροφή του σε δύο με τρεις εβδομάδες. Όπερ και σημαίνει πως θα απουσιάσει από τους αγώνες με Γαλατάσαραϊ (28/10, εκτός), Ούνικς Καζάν (2/11, εντός) και Μπασκόνια (11/11, εκτός), την ώρα που γίνεται πλέον προσπάθεια προκειμένου να είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια με Μακάμπι Τελ Αβίβ (15/11, εκτός) και Αναντολού Εφές (17/11, εντός).

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ