EUROLEAGUE

Δεν προλαβαίνει την Αναντολού Εφές ο Μπογκντάνοβιτς

Δεν προλαβαίνει την Αναντολού Εφές ο Μπογκντάνοβιτς

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς δεν θα είναι στη διάθεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τον εκτός έδρας αγώνα με την Αναντολού Εφές (23/3, 19:30), κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί επίσης με τον Λουίτζι Ντατόμε.

Η εντός έδρας ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ μετά το buzzer beater του Σίλβεν Λάντεσμπεργκ περιέπλεξε σημαντικά τα δεδομένα της τετράδας για τη Φενέρμπαχτσε, η οποία βλέπει τόσο την Μπασκόνια όσο και τον Παναθηναϊκό Superfoods να την "κυνηγούν" πλέον στην κατάταξη.

Κάπως έτσι, το παιχνίδι που ακολουθεί με την Αναντολού Εφές (23/3, 19:30) είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμο για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η οποία σε περίπτωση ήττας θα αποκτήσει συγκάτοικο στην τετράδα. Πέραν της κρισιμότητας και της σημασίας του αγώνα, οι Πρωταθλητές Τουρκίας έχουν να διαχειριστούν ένα ακόμη ζήτημα μείζονος σημασίας: τις απουσίες.

Πέραν του Κώστα Σλούκα, που παραμένει εδώ και καιρό στα "πιτς", εκτός μάχης έχει τεθεί ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς. Ο 24χρονος γκαρντ της Φενέρμπαχτσε ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αστράγαλο, μετά το διάστρεμμα που υπέστη την περασμένη εβδομάδα στη Γερμανία και σύμφωνα με τους γείτονες, δεν πρόκειται να αγωνιστεί απέναντι στην Αναντολού Εφές.

Σαν να μην έφταναν αυτά, ένα ακόμη πρόβλημα να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα. Αυτό του τραυματισμού του Λουίτζι Ντατόμε στον ώμο, στη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Μακάμπι. Ο Ιταλός φόργουορντ θα κάνει θεραπεία στη διάρκεια της ημέρας και θα δοκιμάσει να προπονηθεί, αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Η απόφαση για την χρησιμοποίησή του ή μη θα παρθεί την ημέρα του αγώνα, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς πάντως να προετοιμάζει -για αρχή- τα πλάνα του δίχως να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ