EUROLEAGUE

"Αποχωρεί από τη Φενέρμπαχτσε η Dogus Group"

"Αποχωρεί από τη Φενέρμπαχτσε η Dogus Group"

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, δήλωσε πως η Dogus αποχωρεί από την τουρκική ομάδα, για να ανάψει... φωτιές στην Κωνσταντινούπολη!

Την ώρα που άπαντες βρίσκονται εν αναμονή των εκλογών για την προεδρία της Φενέρμπαχτσε, ο "αντίπαλος" του νυν "ισχυρού άνδρα" του τουρκικού συλλόγου, Αλί Κοτς, έριξε... βόμβα αποχώρησης του βασικού χορηγού! Η Dogus μετακόμισε το περσινό καλοκαίρι από την Νταρουσάφακα στη Φενέρμπαχτσε, ανεβάζοντας σημαντικά τον προϋπολογισμό της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς . Γι αυτό κιόλας οι γείτονες δεν είχαν πρόβλημα να αποκτήσουν -με υπεραξία ενδεχομένως- παίκτες όπως ο Νικολό Μέλι, ο Μάρκο Γκούντουριτς (είχε 1.000.000€ ως buy out στο συμβόλαιό του με τον Ερυθρό Αστέρα) και ο Μπραντ Ουάναμεϊκερ.

Ένα χρόνο μετά όμως, φαίνεται πως η συγκεκριμένη συνεργασία θα ολοκληρωθεί άδοξα και πολύ νωρίτερα απ ότι όλοι περίμεναν. Η Fanatik κατέγραψε την ατάκα του Αλί Κοτς από την Κωνσταντινούπολη, με τον αντίπαλο του Αζίζ Γιλντιρίμ στις επερχόμενες εκλογές του συλλόγου, να σχολιάζει: " Σήμερα ακούμε ότι η Dogus Group θα φύγει από το μπάσκετ, κι αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα πίσω για τη Φενέρμπαχτσε. Ελπίζω πως όλο αυτό δεν θα αποδειχθεί αληθές, αλλά δυστυχώς υπάρχει πολλή αλήθεια σε όλο αυτό".

Αντιλαμβάνεστε πως σε περίπτωση που όλο αυτό λάβει σάρκα και οστά τους επόμενους μήνες, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα έχει πιο... σφιχτό προϋπολογισμό να διαχειριστεί. Όχι ότι θα αντιμετωπίσει... οικονομικά διλήμματα, απλά δεν θα είναι σε θέση πλέον να προσφέρει λευκές επιταγές σε όλους τους μεταγραφικούς στόχους της.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ