EUROLEAGUE

"Απάντηση" από Ομπράντοβιτς: αγνόησε τον Αταμάν!

"Απάντηση" από Ομπράντοβιτς: αγνόησε τον Αταμάν!

Η κόντρα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Εργκίν Αταμάν συνεχίζεται, με τον πρώτο να "μιμείται" τον δεύτερο και να τον αγνοεί κατά τους καθιερωμένους χαιρετισμούς στο Κύπελλο Τουρκίας (VIDEO).

Η κόντρα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Εργκίν Αταμάν βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, δεδομένου ότι το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών είναι ψυχροπολεμικό . Εδώ και δέκα μέρες, οι δυο τους βρίσκονται "στα μαχαίρια" μετά από το συμβάν που στιγμάτισε το παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με την Αναντολού Εφές για τη BSL.

Φρόντισε βέβαια κι ο προπονητής των "μπλε" να ρίξει λάδι στη φωτιά με τις δηλώσεις που έκανε πριν από μερικές ημέρες, εκεί όπου "κάρφωσε" δις τον αντίπαλο τεχνικό . Ο "Ζοτς" εξήγησε αρχικά την παραμονή της αναμέτρησης για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Τουρκίας πως "αν κάποιος, όμως, δεν με σέβεται, δεν θα τον σέβομαι κι εγώ. Είναι ένα θέμα που για εμένα έχει λήξει", ενώ την Τετάρτη (14/2) έδειξε εμπράκτως όσα εννοούσε.

Μετά την παρουσίαση των δύο ομάδων στο Sinan Erdem Dome, ακολούθησε η καθιερωμένη ανταλλαγή αναμνηστικού, στην οποία πάντως δεν βρέθηκε ο προπονητής των Πρωταθλητών Ευρώπης. Αμέσως μετά το "ζντο" που έκαναν οι παίκτες και οι προπονητές της Φενέρμπαχτσε, άλλαξε κατεύθυνση, με τον Εργκίν Αταμάν να περιμένει... άπραγος στο κέντρο του γηπέδου.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ