EUROLEAGUE

Άντιτς: "Υποστηρίζω τη Λαμποράλ Κούτσα γιατί..."

Άντιτς: "Υποστηρίζω τη Λαμποράλ Κούτσα γιατί..."

Ο Πέρο Άντιτς ανανέωσε το blog του στην ιστοσελίδα της Euroleague, εστιάζοντας σε δύο πράγματα: τη μεγάλη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο Game 1 των playoffs και τη Λαμποράλ Κούτσα, την οποία στηρίζει λόγω της παρουσίας του Γιάννη Μπουρούση.

Η Φενέρμπαχτσε έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στο Final Four του Βερολίνου, νικώντας τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Κωνσταντινούπολη στο Game 1 των προημιτελικών της Euroleague. Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστικής της νίκης της τουρκικής ομάδας, με τον Πέρο Άντιτς να τον αποθεώνει μέσω του blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

" Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη στον πρώτο αγώνα των playoffs της Euroleague, δυσκολευτήκαμε αρκετά αλλά αυτό είναι φυσιολογικό: έχουμε απέναντί μας τη Ρεάλ Μαδρίτης, που πέρσι κατέκτησε τον τίτλο. Είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, κάτι επίσης αναμενόμενο, αλλά δείξαμε χαρακτήρα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Όσα παιδιά ήρθαν από τον πάγκο έδωσαν μεγάλη ώθηση και βοήθεια. Οφείλω, επίσης, να δηλώσω πόσο χαρούμενος είμαι για τον Κώστα (Σλούκα). Πέρασε δύσκολα γιατί είχε πολλούς τραυματισμούς φέτος, αλλά έχει αυτοπεποίθηση και μας βοήθησε πάρα πολύ, ειδικά στο τέταρτο δεκάλεπτο, για να πάρουμε τη νίκη. Έφτασε η ώρα του! Τον ξέρω πολύ καλά από τις εποχές που παίζαμε μαζί στον Ολυμπιακό για μία διετία", έγραψε αρχικά ο πρώην πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού, για να προσθέσει αργότερα πως " έχουμε πολύ μεγάλη συμπαράσταση από τους φιλάθλους μας και εν συνεχεία έχουμε... τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Είναι ένας πολύ μεγάλος προπονητής, που ξέρει πότε και πως να σε ηρεμεί. Προπονηθήκαμε σκληρά το τελευταίο διάστημα για ένα παιχνίδι σαν αυτό".

Αναφερόμενος στο πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες εβδομάδες, ανέφερε ότι " το πόδι μου δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, με ενοχλεί γιατί είχα έναν σοβαρό τραυματισμό, αλλά σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε, κι ενώ ο Γιαν (Βέσελι) είναι εκτός, η ομάδα χρειαζόταν έναν ακόμη παίκτη. Γι αυτό έκανα ένα βήμα μπροστά, γιατί ήθελα να βοηθήσω την ομάδα με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτό προσπαθώ να κάνω, να προσφέρω όσο βρίσκομαι στο παρκέ, ανεξαρτήτως του τρόπου. Ελπίζω πως ο Γιαν (Βέσελι) θα επιστρέψει σύντομα, αν και αυτό θα το κρίνουν καλύτερα οι γιατροί της ομάδας".

Ενώ δεν έκρυψε τις... προτιμήσεις του σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα ζευγάρια των playoffs: " Από τα άλλα ζευγάρια, υποστηρίζω δύο ομάδες. Τον Ερυθρό Αστέρα γιατί είναι η πρώην ομάδα μου και τη Λαμποράλ Κούτσα, γιατί εκεί παίζει ο Γιάννης Μπουρούσης. Είμαστε φίλοι από τις εποχές που παίζαμε μαζί στην ΑΕΚ, οπότε είμαι με την ομάδα του".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ