EUROLEAGUE

Άντιτς: "Να παίξω στον τελικό με τον Ολυμπιακό"

Άντιτς: "Να παίξω στον τελικό με τον Ολυμπιακό"

Ο Πέρο Άντιτς τόνισε πως αγαπάει την ομάδα του Ολυμπιακού και εύχεται να συναντήσει στον τελικό του Final Four την ομάδα του Πειραιά.

Ο Πέρο Άντιτς παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της EuroLeague και μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις του, εξέφρασε την αγάπη του για την ομάδα του Ολυμπιακού και εύχεται να συναντήσει στον τελικό τους Πειραιώτες.

Ο έμπερος πάου-φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε είπε τα εξής: "Μπορεί η ΤΣΣΚΑ να έχει βάθος στο ρόστερ και παίκτες υψηλής κλάσης, αλλά ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που διαθέτει χημεία και συνοχή. Και οι δύο ομάδες κράτησαν το ρόστερ τους το ίδιο για πολλά χρόνια, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για όποια ομάδα είναι στην Euroleague. Ξέρετε ποια ομάδα αγαπάω και αυτό δεν μου επιτρέπει να μιλήσω αλλά σαν επαγγελματίας, τρέφω μεγάλο σεβασμό για την ΤΣΣΚΑ, την ομάδα της και το επιτελείο της. Πάντως, ακόμα, θέλω να πάω στον τελικό και να παίξω με τον Ολυμπιακό".

Για την συνάντηση κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό: "Ο Ζέλικο πάντα έχει κάτι στην λίστα του! Πάντα προετοιμαζόμαστε καλά πριν τους αγώνες και προσθέτουμε νέα πράγματα στο παιχνίδι μας. Δεν θέλω καν να μιλάω για τον Γιουλ, έχουμε μιλήσει πάρα πολύ γι' αυτόν! Αυτός ο τύπος κάνει μια εκπληκτική χρονιά! Τον γνωρίζω προσωπικά, είναι πολύ καλός, αλλά στο παρκέ θα είμαστε εχθροί και θα προσπαθήσω να τον σταματήσω, για να έρθω πιο κοντά στο τρόπαιο".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ