EUROLEAGUE

Άντιτς: "Δύσκολη ομάδα ο Παναθηναϊκός"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέρο Άντιτς δήλωσε ενόψει του Game 3 με τον Παναθηναϊκό Superfoods (25/4, 20:45) ότι περιμένει από τους "Πράσινους" να παλέψουν για τη νίκη, τονίζοντας ότι η Φενέρμπαχτσε θέλει να κερδίσει για χάρη των φιλάθλων της.

Ο Πέρο Άντιτς σέβεται τον Παναθηναϊκό και το δείχνει. Με την σειρά στο 2-0 για την Φενέρμπαχτσε μετά τις δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ, ο Σκοπιανός δήλωσε ότι περιμένει απο΄τον Παναθηναϊκό να βγάλει αντίδραση.

" Ο Παναθηναϊκός είναι μία σκληρή ομάδα, που αισθάνεται πληγωμένη. Θα έρθουν εδώ και θα δώσουν ό,τι έχουν" δήλωσε αρχικά ο Άντιτς, προσθέτοντας στην συνέχεια: " Είναι σπουδαία ομάδα με εξαιρετικό προπονητικό επιτελείο. Είμαστε όμως κι εμείς καλή ομάδα και το αποδείξαμε στα πρώτα δύο παιχνίδια της σειράς.

Τώρα θα έχουμε και τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας και θα παίξουμε ακόμα πιο σκληρά για να πάρουμε τη νίκη για αυτούς, επειδή το αξίζουν".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ