EUROLEAGUE

Άντιτς: "Δεν μπορούσα να αρνηθώ στον Ομπράντοβιτς"

Άντιτς: "Δεν μπορούσα να αρνηθώ στον Ομπράντοβιτς"

Ο Πέρο Άντιτς εξήγησε τους λόγους που αποδέχτηκε την πρόταση της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και ξεκαθάρισε ότι δεν μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς (PHOTOS).

Ο Πέρο Άντιτς υπέγραψε τριετές (2+1) συμβόλαιο συνεργασίας με τη Φενέρ και σήμερα παρουσιάστηκε από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Ο τιμ μάνατζερ της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, Ομέρ Ονάν, εξήγησε στην αρχική του τοποθέτηση: "Σήμερα (03/07) σας παρουσιάζουμε το νέο μας παίκτη, τον Πέρο Άντιτς. Ο Πέρο έχει πολύ σοβαρή καριέρα στην Ευρώπη, όπου κατέκτησε δύο τίτλους Euroleague με τον Ολυμπιακό, έχει προσφέρει πολλά στην εθνική ομάδα της ΠΓΔΜ ενώ είχε και πολύ καλή πορεία στους Hawks. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα τον δούμε με τη φανέλα της Φενέρ".

Από την πλευρά του, ο 31χρονος φόργουορντ-σέντερ δήλωσε: "Δεν είμαι καλός ομιλητής αλλά θέλω να πω πως είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και πως αποτελεί μεγάλη τιμή και ευθύνη για μένα. Το μόνο που μπορώ να σας υποσχεθώ είναι πως θα δώσω ό,τι μπορώ για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της".

Εν συνεχεία πρόσθεσε πως: "Πάντα αγωνίζομαι σε ομάδες με μεγάλους στόχους. Όταν έμαθα το πλάνο της Φενέρ, δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Από την άλλη, πλέον θα βρίσκομαι μόλις μία ώρα μακριά από την οικογένειά μου στην ΠΓΔΜ. Επέλεξα τη Φενέρ για να κατακτήσω μεγάλους στόχους και τρόπαια".

Άντιτς: "Δεν μπορούσα να αρνηθώ στον Ομπράντοβιτς"
Άντιτς: "Δεν μπορούσα να αρνηθώ στον Ομπράντοβιτς"
TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ