EUROLEAGUE

Άντιτς: "Αγαπώ τα ερυθρόλευκα"

Άντιτς: "Αγαπώ τα ερυθρόλευκα"

Ο Ερυθρός Αστέρας δοκιμάζεται στην Ülker SportsArena κόντρα στη Φενέρ και ο Πέρο Άντιτς εξήγησε πως "δεν πρέπει να εκφράζουμε ό,τι νιώθουμε ωστόσο εμείς οι Βαλκάνιοι είμαστε διαφορετικοί τύποι!".

Η Φενέρμπαχσε υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στην Ülker SportsArena (11/12, 21:45) και θέλει τη νίκη επί των Σέρβων ώστε να κλειδώσει την πρώτη θέση στον Α' όμιλο, την ώρα που η Zvezda προκρίνεται στο TOP-16 με νίκη επί της Φενέρ και ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μόναχο από την Μπάγερν.

Στο μεταξύ, ο Πέρο Άντιτς θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του. Ο Σκοπιανός φόργουορντ/σέντερ αγωνίστηκε στον Ερυθρό Αστέρα την περίοδο 2005-07, κατακτώντας το Κύπελλο Σερβίας/Μαυροβουνίου (2006) και φτάνοντας ως τα προημιτελικά του Eurocup (2007).

"Όλοι γνωρίζουν την αγάπη μου για τα ερυθρόλευκα και τον Ερυθρό Αστέρα. Κάθε φορά που μου δίνεται η ευκαιρία, έρχομαι στο Βελιγράδι και παρακολουθώ από κοντά τους αγώνες του. Δίνω τα πάντα σε κάθε παιχνίδι και αυτό φάινεται στο γήπεδο όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα! Προσπαθώ να κρύψω τα συναισθήματά μου! Αγαπώ αυτή την ομάδα αλλά είμαι επαγγελματίας. Κανονικά δεν πρέπει να εκφράζουμε ό,τι νιώθουμε όμως εμείς οι Βαλκάνιοι είμαστε διαφορετικοί τύποι! Απλώς θα προσπαθήσω να κάνω τη δουλειά μου. Όπως προανέφερα, όλοι μας είμαστε επαγγελματίες. Δουλεύουμε για τα χρήματα. Πλέον η Φενέρμπαχτσε είναι η ομάδα μου και πρέπει να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ " εξήγησε με δηλώσεις του στη Zurnal o Πέρο Άντιτς.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ