EUROLEAGUE

Ανακοίνωσε Μέλι η Φενέρμπαχτσε

Ανακοίνωσε Μέλι η Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκολο Μέλι και μάλιστα με έναν ιδιαίτερο τρόπο: Με τον Ιταλό να ανακοινώνει την απόφασή του μέσω VIDEO στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο twitter!

Είχε... βουίξει η Ευρώπη εδώ και μήνες ότι ο Νίκολο Μέλι θα κατέληγε στην Φενέρμπαχτσε. Αφού λοιπόν ο Ιταλός διερεύνησε πρώτα τα... νερά του ΝΒΑ, τελικά αποφάσισε να υπογράψει συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Ευρωπης!

Ο Μέλι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Φενέρμπαχτσε, ενισχύοντας έτσι ακόμα περισσότερο κάτω από τα καλάθια την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Την απόφασή του μάλιστα την ανακοίνωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού της τουρκικής ομάδας στο twitter, όπου δήλωσε τα εξής:" Γεια σας φίλοι της Φενέρμπαχτσε. Είμαι πολύ χαρούμενος να ανακοινώσω ότι τη νέα σεζόν θα ενταχθώ στην οικογένεια της Φενέρμπαχτσε και είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Ελπίζω να είναι μία ακόμα πετυχημένη σεζόν. Θα τα πούμε σύντομα. Ciao"!

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μέλι είχε 8.2 πόντους, 4.9 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ μέσο όρο με την φανέλα της Μπάμπεργκ στην γερμανική λίγκα και 11.5 πόντους, 7.4 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ μέσο όρο στην Turkish Airlines EuroLegue. Στην Φενέρμπαχτσε αναμένεται να βρει τους Γιαν Βέσελι, Έκπε Ούντο και Λουίτζι Ντατόμε, με τους τέσσερις τους να συνθέτουν μία εξαιρετική γραμμή ψηλών.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το VIDEO με τον Μέλι να ανακοινώνει την απόφασή του, καθώς και την ανακοίνωση της απόκτησής του από την πρωταθλήτρια Ευρώπης:

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ