EUROLEAGUE

Αγόρασε τον Κάλινιτς η Φενέρμπαχτσε

Αγόρασε τον Κάλινιτς η Φενέρμπαχτσε

Η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Νίκολα Κάλινιτς στη Φενέρμπαχτσε, αντί του ποσού του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Οι "ερυθρόλευκοι" ευχήθηκαν στον παίκτη καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του.

Τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε θα φοράει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Νίκολα Κάλινιτς, βάζοντας τέλος στην έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ημέρες. Η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα έσπευσε να ανακοινώσει τη μεταγραφή του 24χρονου φόργουορντ στην τουρκική ομάδα έναντι του ποσού του 1.000.000 ευρώ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των "ερυθρολεύκων", η πρώτη επίσημη πρόταση από πλευράς Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση του παίκτη έγινε στις 29 Ιουλίου, δύο ημέρες μετά δηλαδή από την επίσημη διάψευση περί πώλησης του παίκτη. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο διεθνής παίκτης είχε 9.2 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 2 ασίστ κατά μέσο όρο στην Euroleague.

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Νίκολα Κάλινιτς για την προσφορά του στον σύλλογο και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ