EUROLEAGUE

Τζεντίλε: "Νωρίς να σκέφτομαι το ΝΒΑ"

Τζεντίλε: "Νωρίς να σκέφτομαι το ΝΒΑ"

Οι Ρόκετς έχουν τα δικαιώματα του Αλεσάντρο Τζεντίλε ωστόσο ο ίδιος δεν δείχνει να... βιάζεται ιδιαίτερα ώστε να παίξει στο ΝΒΑ, υπενθυμίζοντας πως έχει συμβόλαιο με την Αρμάνι Μιλάνο για άλλα δυο χρόνια.

Ρώτησαν τον Αλεσάντρο Τζεντίλε για το ενδεχόμενο να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι αυτό το καλοκαίρι και να μετρήσει τις δυνάμεις του στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο με τη φανέλα των Ρόκετς.

Τι είχε να πει επί του θέματος ο αρχηγός της Αρμάνι Μιλάνο; "Δεν είναι κάτι που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή. Έχω συμβόλαιο με την Αρμάνι για άλλα δυο χρόνια. Είναι πολύ νωρίς να σκέφτομαι το ΝΒΑ".

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, πάντως, ο Τζεντίλε είχε παραδεχτεί ότι: " Η αγαπημένη μου ομάδα είναι οι Los Angeles Lakers και ο αγαπημένος μου παίκτης είναι, φυσικά, ο Kobe Bryant. Αγαπώ τους Lakers από μικρό παιδί, πάντα παρακολουθούσα τα παιχνίδια τους. Πάντως δεν έχω ιδιαίτερη σχέση με τους Ιταλούς που αγωνίζονται στο ΝΒΑ. Δεν έχω τον χρόνο να επικοινωνήσω μαζί τους. Γνωρίζω τον Μπελινέλι από την Εθνική Ομάδα, το περασμένο καλοκαίρι. Ξέρω ότι στην Αμερική παίζεται ένα διαφορετικό μπάσκετ. Μιλάμε για έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο''.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ