EUROLEAGUE

Τζένκινς, έφυγε από τον Άρη και... νίκησε την Αρμάνι Μιλάνο

Τζένκινς, έφυγε από τον Άρη και... νίκησε την Αρμάνι Μιλάνο

Η Πιστόια υποχρέωσε την Αρμάνι Μιλάνο σε ήττα - σοκ, με τον Μάικλ Τζένκινς (πρώην του Άρη) να κάνει καλή εμφάνιση στο ντεμπούτο του και να βοηθάει σημαντικά στην έκπληξη της αγωνιστικής στη Lega Basket.

Το ντεμπούτο του Μάικλ Τζένκινς με τη φανέλα της Πιστόια συνδυάστηκε από μεγάλη νίκη των "κόκκινων" επί της Αρμάνι Μιλάνο, που συνεχίζει να απογοητεύει με την εικόνα της. Η νέα ομάδα του πρώην παίκτη του Άρη υποχρέωσε σε ήττα - σοκ τους Πρωταθλητές Ιταλίας (85-74), οι οποίοι τα "έσπασαν" από την περιφέρεια, έχοντας μόλις 5/22 τρίποντα (22.7%).

Οι Ρίκι Χίκμαν (13π.), Τζαμέλ ΜακΛιν (11π.), Μίλαν Μάτσβαν (10π.) και Αντρέα Τσιντσιαρίνι (11π.) σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων, αλλά δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν το μοιραίο για την ομάδα τους, που δεν είχε απαντήσεις στην δράση των γηπεδούχων. Είναι χαρακτηριστικό πως έξι παίκτες της Πιστόια ολοκλήρωσαν το παιχνίδι όντες "διψήφιοι", με τον Μάικλ Τζένκινς να είναι ένας εξ αυτών.

Ο πρώην παίκτης του Άρη είχε 11 πόντους με 1/1 δίποντο, 1/4 τρίποντα, και 6/6 βολές, μαζί με 3 ριμπάουντ και 5 ασίστ στα 28 λεπτά που χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή του. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Αντρέα Κροσαριόλ, που είχε 14 πόντους και 7 ριμπάουντ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ