EUROLEAGUE

Το βιολί της η Αρμάνι

Το βιολί της η Αρμάνι

Η Αρμάνι Μιλάνο επιβλήθηκε δύσκολα με 97-100 της Τορίνο εκτός έδρας και παρέμεινε αήττητη έπειτα από 6 αγώνες στο Ιταλικό Πρωτάθλημα.

Η Πρωταθλήτρια Ιταλίας τα... χρειάστηκε κόντρα στην Τορίνο, είδε το δίδυμο των Τάιλερ Χάρβεϊ (25 πόντοι) και Τζαμίλ Ουίλσον (20 πόντοι) να "πυροβολεί" από την περιφέρεια, αλλά τελικά κατάφερε έστω και με το... ζόρι να αποδράσει με τη νίκη με 97-100 και να διατηρήσει το αήττητό τους στο Ιταλικό Πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό σε εξέλιξη, με τις δύο ομάδες να είναι μάλιστα ισόπαλες με 90-90 περίπου 1 1/2 λεπτό πριν τη λήξη του αγώνα. Με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα ωστόσο να πετυχαίνει τους 5 από τους επόμενους 8 πόντους της ομάδας του και να δίνει αέρα 5 πόντων (93-98) στη Μιλάνο, οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να πάρουν τον χώρο που χρειαζόντουσαν, παίρνοντας τελικά τη νίκη.

Ο Ραντούλιτσα ήταν μάλιστα εκ των κορυφαίων της Αρμάνι, αφού σταμάτησε στους 14 πόντους, με τον Κρούυνοσλαβ Σιμόν να είναι ο πρώτος σκόρερ των Πρωταθλητών Ιταλίας με 16 πόντους, τον Τζαμέλ ΜακΛιν να προσθέτει 14 πόντους και τον Ρακίμ Σάντερς να έχει 13 πόντους.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ