EUROLEAGUE

Θυμήθηκε τα παλιά ο Τζέρελς

Θυμήθηκε τα παλιά ο Τζέρελς

Με το "καλημέρα", ο Κέρτις Τζέρελς άλλαξε την εικόνα της Αρμάνι Μιλάνο. Δείτε πώς "σκότωσε" τη Βαλένθια στις δύο παρατάσεις, την ώρα που ο Άντριου Γκάουντλοκ ήταν στον πάγκο με πρόβλημα τραυματισμού (VIDEO).

Μία εβδομάδα μετά την εντός έδρας συντριβή από τη Ζάλγκιρις, η Αρμάνι Μιλάνο ήταν... άλλη ομάδα. Προς το (πολύ) καλύτερο. Οι "κόκκινοι" νίκησαν εκτός έδρας τη Βαλένθια στη β' παράταση ( 103-98 ), παρουσιάζοντας πολύ καλύτερη πνευματική συνέπεια και βελτιωμένη ψυχολογία. Στο δεύτερο, μείζονα ρόλο έπαιξε η παρουσία του Κέρτις Τζέρελς, ο οποίος -αφού πρώτα γύρισε στην ιταλική ομάδα- ήρθε από τον πάγκο και τα άλλαξε όλα.

Υπό άλλες συνθήκες, η αποχώρηση του Άντριου Γκάουντλοκ από το παιχνίδι λόγω προβλήματος τραυματισμού (σ.σ.: οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για θλάση στον δικέφαλο, πράγμα που σημαίνει πως θα απουσιάσει από τον αυριανό αγώνα με την Μπάμπεργκ), θα σήμαινε αυτόματα την παράδοση της ιταλικής ομάδας στις ορέξεις των γηπεδούχων. Από την στιγμή όμως που μπήκε στο γήπεδο ο αριστερόχειρας γκαρντ, αντί τα πράγματα να γίνουν χειρότερα, έγιναν (πολύ) καλύτερα.

Στα 31'50'' που χρησιμοποιήθηκε από τον Σιμόνε Πιανιτζάνι, είχε 30 πόντους με 5/7 δίποντα, 6/11 τρίποντα και 2/2 βολές, μαζί με 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. Η πλειονότητα των πόντων του, δε, ήρθαν στις δύο παρατάσεις. Τότε δηλαδή που χρειαζόταν περισσότερο από ποτέ.

Δείτε πώς ο άρτι αφιχθείς -από τη Χαπόελ Ιερουσαλήμ- γκαρντ έκανε τη ζημιά στη Βαλένθια:

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ