EUROLEAGUE

Θίοντορ: "Θέλω να γίνω ο καλύτερος πλέι-μέικερ της EuroLeague"

Θίοντορ: "Θέλω να γίνω ο καλύτερος πλέι-μέικερ της EuroLeague"
WWW.CHAMPIONSLEAGUE.BASKETBALL

Ο Τζόρνταν Θίοντορ ετοιμάζεται για την πρώτη του σεζόν στην EuroLeague με την φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο, μην διστάζοντας να δηλώσει σε συνέντευξή του ότι θέλει φέτος να γίνει ο καλύτερος πλέι-μέικερ της διοργάνωσης!

Ο Τζόρνταν Θίοντορ δεν θέλει να βάζει όρια στον εαυτό του. Το απέδειξε την περασμένη σεζόν με την Μπάνβιτ στο Basketball Champions League, όπου αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης, το αποδεικνύει και με τις δηλώσεις που έκανε στην Gazzetta dello Sport ενόψει της νέας σεζόν, που θα τον βρει να αγωνίζεται στην EuroLeague με την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Αμερικανός με το διαβατήριο από τα Σκόπια, λοιπόν, δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι έχει έναν στόχο φέτος: Να γίνει ο καλύτερος πλέι-μέικερ της EuroLeague! " Αυτός είναι ο προσωπικός στόχος μου για φέτος: Να γίνω ο καλύτερος πλέι-μέικερ στην EuroLeague, να είμαι πρώτος σε ασίστ και κλεψίματα" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θίοντορ, για να συμπληρώσει ωστόσο με νόημα: " Όλα αυτά όμως πρέπει να γίνουν μόνο μέσα από ομαδική προσπάθεια και αφού πρώτα η ομάδα πιάσει τους στόχους της. Αν γίνει αυτό, τότε τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους".

Δεδομένου το πόσο ψηλά έβαλε τον πήχη ο πρώην παίκτης της Μπάνβιτ, τότε σίγουρα δεν προκαλεί εντύπωση η απάντησή του στην ερώτηση για το τι φέρνει στη νέα του ομάδα: " Φέρνω ηγετική ικανότητα. Θα παλεύω παντα στο παρκέ και θα δουλεύω σκληρά. Είμαι αφοσιωμένος και απολαμβάνω να βρίσκομαι στο γήπεδο".

Μένει τώρα να φανεί αν ο Θίοντορ θα καταφέρει να πετύχει τον (υψηλό) στόχο που έθεσε τη νέα σεζόν.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ