EUROLEAGUE

Στο ρελαντί η Μιλάνο

Στο ρελαντί η Μιλάνο

Η Αρμάνι Μιλάνο επιβλήθηκε εύκολα με 97-80 της Μπρέσια εκτός έδρας στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Ιταλικού Πρωταθλήματος έχοντας 15/31 τρίποντα(!) και έδειξε πανέτοιμη ενόψει του αγώνα της Τρίτης (25/10) με τον Ολυμπιακό για την EuroLeague.

Η... προέλαση της Αρμάνι Μιλάνο εντός και εκτός συνόρων συνεχίζεται! Η Πρωταθλήτρια Ιταλίας επιβλήθηκε με 97-80 της Μπρέσια εκτός έδρας στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Legabasket και ανέβασε το ρεκόρ της στο 4-0 στο Ιταλικό Πρωτάθλημα, ενώ έχει αντίστοιχα ρεκόρ 2-0 στην EuroLeague.

Η Μιλάνο είχε το πάνω χέρι από την αρχή του αγώνα, κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο προηγούμενη με 50-34, καταφέρνοντας να αντέξει στην αντεπίθεση της Μπρέσια στην τρίτη περίοδο (όταν η διαφορά έπεσε ακόμα και στους 3 πόντους) και χάρη σε ένα ακόμα ξέσπασμα άνοιξε εκ νέου την ψαλίδα της διαφοράς, φτάνοντας τελικά με άνεση στη νίκη.

Κορυφαίος των νικητών, που τελείωσαν τον αγώνα με 15/31 τρίποντα, ήταν ο Κρούνοσλαβ Σιμόν με 26 πόντους (6/12 τρίποντα) και 7 ριμπάουντ, με τον Ζόραν Ντράγκιτς να προσθέτει 16 πόνους και 8 ριμπάουντ και τον Ρακίμ Σάντερς 12 πόντους. Για την Μπρέσια ο Λι Μουρ είχε26 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ και ο Μάρκους Λάντρι 18 πόντους.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ