EUROLEAGUE

Στην πόρτα της εξόδου ο Καλνιέτις

Στην πόρτα της εξόδου ο Καλνιέτις

Τις τελευταίες ημέρες του στο Mediolanum Forum φαίνεται πως περνάει ο Μάντας Καλνιέτις, με ιταλική δημοσιεύματα να τον παρουσιάζουν ως έτοιμο προς αποχώρηση.

Η έλευση του Σιμόνε Πιανιτζάνι έφερε τον σταδιακό περιορισμό της δράσης και του ρόλου του Μάντας Καλνιέτις. Ειδικά από την στιγμή που προστέθηκε στο ρόστερ της Αρμάνι Μιλάνο ο Κέρτις Τζέρελς, ο 32χρονος πλεϊμέικερ είδε τον χρόνο του να περιορίζεται διαρκώς.

Από τη μία βρισκόταν εκτός του δηλωμένου ρόστερ για τη Lega Basket, αφετέρου τα λεπτά που βρισκόταν στο παρκέ στην EuroLeague μειώνονταν από παιχνίδι σε παιχνίδι. Σε τέτοιο σημείο που στους τελευταίους πέντε αγώνες της ιταλικής ομάδας στη διοργάνωση μετράει 7'52'' απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα, 6'58'' απέναντι στην Μπασκόνια, 3'29'' απέναντι στην Μπαρτσελόνα και δύο συνεχόμενα "DNP" (did not play) με Ερυθρό Αστέρα και Φενέρμπαχτσε.

Όπως είναι λογικό, η απογοήτευσή του είναι μεγάλη, σε τέτοιο σημείο που το "διαζύγιο" μοιάζει να είναι ειλημμένη απόφαση. Τόσο η Αρμάνι Μιλάνο όσο κι ο Μάντας Καλνιέτις δεν βλέπουν κάποιον λόγο για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, αναζητώντας τρόπους για να χωρίσουν. Το μοναδικό πρόβλημα είναι το γεγονός πως δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019, πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει να προκύψει συμφωνία στο ύψος της αποζημίωσης.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ